Ајмо АПС ! Па како Вас није срамота да то уопште и поменете а не да нас прозивате,,Ви који сте највише пљували по АПС ,сада Вам је АПС добар,,,Запамтите једном за увек! АПС никада никоме није лизао ду..е па неће ни садашњем ни будућем мин који не буде ваљао па ма био он и Путин и Обама ама баш не постоји та особа која ће за нас ваљати ако не ваља већини нас (нормално је да се никада не може удовољити свима),а то што неко помиње наше ђепове треба да га је срамота или је очигледно погрешио адресу јер је асоцијација пољопривредника(читај Мирослав Киш) добила 140.000 еура ами ни један једини ни динар ни цент ни од прошлог министра ни од садашњег и нисмо ни тражили НИТИ ЋЕМО ТРАЖИТИ.А што се тиче АПС ми чекамо сутрашњи састанак са министром о нове уредбе па ћемо онда реаговати ,што значи ми смо увек спремни за реакцију и подршку сељацима,,то смо уосталом и показали и доказали,,не можемо ми критиковати нешто што још није угледало светло дана и слушати претње таљмо неких назови асоцијација које је гдин бивши мин добро нафиловао са парама и који заступају интересе пар пољопривредника који имају по 200-300 х земље,,е ми те нећемо подржати већ само оне који су стварно угрожени јер и ви добро знате да су ти исти људи узимали шта су хтели ,,е сада им не ваља мин па ће да дигну сиротињу да се за њих буни Е НЕЋЕ ДА МОЖЕ.поззззз (АПС не спава већ снима и мери )