Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ali se boje promene koja bi mogla da dovede do oduzimanja njihovih POSTENO steknutih para,a i vlast je slatka bolje biti predsednik nego poslanik .Niko se dobrovoljno nije odrekao vlasti ma koliko ona mala bila,a ovi nisu nimalo drukciji od ostali .nego neka oni lepo isplate te subvencije po hektaru .I ja slično mislim.
Kod promene vlasti (ne ulazeći uopšte u to ko je vlast a ko opozicija, jer je isto i da su uloge obrnute), svaka nova garnitura će opet ispočetka postavljati svoje ljude i krasti opet, da se i oni namire. Ne znam kako je to na državnom nivou i da li baš tako mogu da drpišu, al' u lokalu je to katastrofa. Kad se tako gleda, onda ono "manje i veće zlo" dobija sasvim drugu konotaciju.
Izvini ali koja je to proizvodnja na 100 ha mogla da donese po tebi toliki zaradu, ali preskoci proslu godinu. Daj savet pa da radimo po tome pa da svi toliko zaradjujemo!Pa normalno,svako na sebe misli...na vreme su se obezbedili i ako odu sa vlasti da im stalno kaplje.A ja licno mislim da ako vec rese da limitiraju do 50 ha kako vec svi pricaju,onim ljudima koji imaju npr do 100 ha daju barem 10000 hilj. po hektaru,bilo bi u redu...Realno,ti sa 175 k.j si gazda i ako ti ta kolicina,velicina obradive zemlje,nazovi to kako hoces ne donosi prihod od cistih 50-60 hilj. eura godisnje sta ti ocekujes i trazis,jos i jos,i jos i tako u nedogled...Treba biti realan!Svaka cast svakome,ali granica mora da postoji...Ne kazem da ne treba da dobiju,treba svako da dobije ali ako je vec tako tajkuni,veleposednici,velike gazde treba da vise od drugih da istrpe krizu u kojoj smo svi,u koju su nas doveli Zutaci...
Pravićemo mi nekog od blata.