Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako smanje granicu od 100ha, iz mog mesta ce dobiti 50% glasova manje na sledecim izborima, pa da vidimo da li im se isplati...
pare pare pare pareNemoj tako imamo ASOCIJACIJU POLJOPRIVREDNIKA ,samo su se nešto ućutali!
Tema od 28 strana a skoro ni jedne korisne informacije, osim kukanja i nagađanja...
Ako smanje granicu od 100ha, iz mog mesta ce dobiti 50% glasova manje na sledecim izborima, pa da vidimo da li im se isplati...
Kreni malo na jug srbije biceti jasno , 80% subvencija ide za vojvodinu"... ta Uredba neće važiti za registrovana gazdinstva koja imaju izuzetno velike posede."
pa oni su rekli da je registracija do 100ha. sta je sada to tu veliko? klasican lopovluk.
ne razumem sta hoces da kazes? pa subvencije idu po hektaru a ne po regionu? mislim moze i drugacije samo neka se jasno i na vreme kazu pravila igre a ne retroaktivno.Kreni malo na jug srbije biceti jasno , 80% subvencija ide za vojvodinu
OK, da su to rekli pre registracije gazdinstava. Neko bi se snasao pa podelio na 2x50ha, neko i ne bi, a neko bi ulozio manje u repromaterijal za setvu, jer svi smo racunali na tih 14000din i tako pravili kalkulacije (kolicina djubriva, zakup, seme). Ova drzava treba da shvati da ako hoce da zaradi neki EURO od izvoza polj. proizvoda, subvenciju treba dati PRE SETVE ili u setvi, da mi odradimo parcele najkvalitetnije moguce onda ce i njima biti bolje jer cemo imati vise robe za izvoz, a oni ce vise uzeti na PDV-u i tako u krug... Kako ne kapiraju, da poljoprivrednik nece svoj steceni dinar (euro) uloziti u jahtu u Monte Karlu ili letovanje na Havajima, vec ce taj novac ostati u Srbiji.
@future
A sto se tice manjeg ili veceg zla. Grdno se varaju ako misle da cu da glasam za njih samo zato sto su drugi "vece zlo". Kako mi se gade...
Briga drzavnike sta vi mislite,dal cete glasati za njih ili ne?...Za cetiri godine se tolko nakrali da njima ne smeta dal ce seljaci da glasaju za njih ili nece,bice subvencija ili ne svejedno