Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
odkuda ti informacijaBice subvencije 14000 po ha, ali sam do 30 ha.
Upravo ovde i lezi problem. I odmah na startu si pao na razumevanju situacije. Mozes li mi navesti bilo kog bizMismena, a da nije izasao ispod sinjela ili da mu komunjarska deca nisu dobrano pomogla? Kljuc resenja nase zalosne situacije upravo lezi u raskidu sa komunjarama i komunjarskom decom. Drze se i povezani su kao creva. Mi i dalje ne mozemo do istine od pre 70 godina, a sve istocno evropske zemlje pootvarse arhive. Nama UDBA i dan danas kroji sudbinu, i dalje jurimo udbaske ubice, i dalje se lomatamo sa izdajnicima, i dalje ne mozemo da pokopamo mrtve, i dalje kad otvoris neki udbaski sifonjer ispadaju kosturi. Normalno da oni ne smeju da prepusti stvar da izmakne kontroli i da se svi njijovi snovi sruse. Tu su danas njihova deca da im cuvaju pozicije. Pa mi u danasnjoj vladi imamo koliko hoces dece komunjarskih generala i ostalih visokih primata. Sve u svemu kolega zivis u opasnoj zabludi kad kazes da komunista nema vec 30 godina. Tu su, nikad prisutniji, nikad bogatiji, nikad sa vecom kontrolom. Jeidni je problem sto su jadni nesposbni, i sistem se raspada, a mogli su kao carevi sledecih 300 godina sa ovakvom zemljom i narodom.Prvo,kad će ti jebeni komunisti prestati da budu krivi za sve što se dešabva danas pa i za kradju a već ih trideset godina nema..