Srdjan Žorž
Član
Nesto specificno spremaju tako da se vise i ne nadam tim subvencijama.Saplesce nas ne samo na PIO vec i na neku njinu zackoljicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nesto specificno spremaju tako da se vise i ne nadam tim subvencijama.Saplesce nas ne samo na PIO vec i na neku njinu zackoljicu.
Moze biti vrlo lako .. da donesu aneks uredbe koji glasi : do 30.04.2011 ko nije izmirio ( uplatio ) avansno prva dva kvartala ,tj . do 19.08. 2011 PIO nema prava na subvencije .. bojim se da ne bude ta zackoljica pa veci deo poljoprivrednika odpadne
kako Vi zagovornici ovog nacina mislite da sprecite zloupotrebe ?To ne verujem ali da jos nesto pored PIO traze to je moguce.Ajde da sacekamo pa cemo videti.Moje misljenje je da je najbolje po kilogramu predate robe a za stocare po hektaru.
kako Vi zagovornici ovog nacina mislite da sprecite zloupotrebe ?
Ko je taj ko ce odrediti koliko je rodilo na mojoj njivi kukuruza po Ha?
A ja od komsije koji nije registrovano gazdinstvo dokupio ili se dogovorio sa njim da delimo po pola a da preda na moje ime i ja po Ha kukuruza imam recimo Kermessa 2 vagona zrna?Zar je nemoguce??A dal' je istinito?
A sta cemo sa razlicitim kategorijama zemljista u celoj Srbiji?Ovi oko Srbobrana pa nista da ne djubre zemljiste imace veci prinos nego recimo mi sa severa ili severni Banat??
Pricate price a uopste ne razmisljate sta pricate !!
Sacekajmo lepo uredbe i onda mozemo komentarisati
Najcistija varijanta je po Ha i moras da prikazes racune da si stvarno upotrebio toliku kolicinu djubriva,kupio semensku hibridno seme a ne sa tavana i samo tako mozemo svi napredovati i mi seljaci a i drzava da popravi prosek prinosa po Ha
Da a kako ya mene koji se bavim povrtarkom proiyvodnjom,isto da daju po kg kupusa?ili paprike?Gluposti zorz pricasTo ne verujem ali da jos nesto pored PIO traze to je moguce.Ajde da sacekamo pa cemo videti.Moje misljenje je da je najbolje po kilogramu predate robe a za stocare po hektaru.
Pa ce onda svi prijaviti u trezoru da seju repu..a niko nece sejati zito,a polj.inspekcija nema sanse da obidje svaku njivuSubvencije po kilogramu su cista glupost. Bolje su subvencija po hektaru samo da bude razlicita za svaku kulturu...najmanje za zita(nikako ispod 14000rds) najvise za repu i povrarske kulture, zavisnno od intenziteta proizvodnje.