Aca.Jevrem
Član
Dzabe njima sve, gledaju samo za njih, a nase uredbe ima vreme do Nove godine... Pricaju samo o EU kao da tamo mi imamo da prosperiramo u pm... tek onda bice nam jos gore...aL tu si gde si moras da trpis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ministarstvo poljoprivrede i trgovine predstaviće na predstojećem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu svoju zamisao buduće agrarne politike Srbije, izjavio je danas resorni ministar Dušan Petrović. Petrović je istakao da se to ministarstvo nalazi u finalnoj fazi razrade svih bitnih elemenata mera agrarne politike.
Prema njegovim rečima, na Novosadskom sajmu poljoprivrede, koji počinje 14. maja, biće predstavljen "najopštiji propis, iz koga će posle biti izvedene sve druge mere agrarne politike".
tako bi trbalo samo nema nista od toga dali su oni pojedincima malo para ili vestaka da cute i dobroIli ispred sajma, dok gospodin drzi govor.
Mladene u potpuno se slazem sa tobom,izgleda da ljudi iz asocijacije imaju dil sa ministrom i svom tom bagrom,pa niko ne sme da izadje na tv,kakva smo mi zatupljena nacija,gledam molopre na yotube hrvatske proteste seljaka i mislim se da smo bar pola kao oni u tom pogledu.Ministar ih zove telefonom i moli da prekinu strajk,a ovaj nas samo izlazi pred tv kad je sam,jer ne sme da gostuje ni u jednu emisiju da mu ne bi postavljali goruca pitanja.jel ste vi iz asocijaceje bili na sastanku sa ministrom?sto niste rekli alo covece ne moze to tako!ovo su nasi zahtevi ako ih ne ispunis ide blokada svih vaznijih puteva u Srbiji ili svi dolazimo u beograd!ministru treba reci a ne ispravljati krive drine na forumu,ko je rekao nece-hoce proteste!izadjete na tv pa kazete opsti protesti tog dana i da vidis koliko bi seljaka doslo!
Provac ja sam prosle godine u julu postao clan ovog foruma,tako da za te proteste nisam ni znao.Ja sam govorio za sve asocijacije a ne samo za APV ili APS.Mora od nekog da pocne, i to mora od veceg da pocne,jer ne mozemo mi sa juga srbije prvi da se pobunimo,vec po meni mora prvo vojvodina,centralna srbija. pa svi ostali da krenu u proteste ako do njih dodje.Al izgleda da je tacno ono staro dok se srbi sloze...ode mast u propastСамо једно кратко питање за Младена и Пујола?али молим вас да обавезно одговорите па после тога погледајте мој пост пре овога; где сте били када је на форуму објављен дан изласка тракторима прошле године и када су многа места у Србији подржала наше протесте и када су самоиницијативно изашли као нпр Шид,Зрењанин Крагујевац Панчево итд а поготово питање се односи на Младена јер су највећи протести били баш у твом месту које је организовала АПС.Где сте били када смо самоиницијативно сакупљали новац од чланства да би платили и изашли у медија центру (300е) да би упозорили тадашњег министра и његову елиту саветника(само да вам напоменем по хиљадити пут да морате да разликујете две асоцијације и то асоц пољ Војводине и асоц пољ Србије и то две огромне разлике у ставовима и понашању према пољопривреди јер се АПВ није хтела придружити протестима и имала је увек довољно новца да сто пута изађе у медије и да подршку бившем министру) -а онда вам је јасно и одакле им новац и зашто нису подржали протесте ,,према томе треба да правите разлику о којој асоц причате и какав став заузимате али да се пре тога мало инф и то можете путем овог форума, а праву слику ћете добити управо данас јер је АПВ данас била код министра на састанку па баш да видимо њихову реакцију дали ће сада изаћи на те протесте и баш ме живо занима КО ЋЕ изаћи јер је њихово чланство веома разочарано у вође које су СЕЛЕКТИВНО биле награђиване од стране прошлог министра за лојалност (добили су 140.000,00 еу за развој пољоп ) а да ми нисмо ни били упућени да тај конкурс уопште постоји.ово вам износим па пресудите сами пре ного што износите паушалне процене и осуде.толико и поззз
Alo decko sta pricas,mi kad smo protestvovali tj. ratni veterani samo na jugu srbije sto vi niste protestvovali odnosno ostatak srbije,jer vama su uplacene ratne dnevnica a mozda i niste isli na kosovo,izadjemo na ulice pobije nas zandarmerija,blokiramo prugu oni nas pomeraju kao dzakove,blokiramo puteve oni nam zapisu tablice i vozila i posle pljuste kazne,otiso sam u off totalno ali samo ocu da ti dokazem da sitni nikad nista ne mogu da promene i da ja koji imam 15 ha ili neko ko ima 2 ili 3 ne moze nista vec oni koji imaju 100,200 ha oni trebaju da krenu a mi za njima,ali ocigledno da se ne razumemo i ne zelim vise da polemisem oko toga,jer nismo na istoj talasnoj duzini.Мислим да је излишно да било шта више полемишемо јер си сада све рекао,, ја ти лепо кажем лако је другога критиковати. ајде дајте људи сопствени пример,,какве су то небулозе! ајте ви напред ја за вама! ајте назад ја пред вама,јел те нешто тишти? ИЗАЂИ и протестуј, немој да чекаш да за тебе протестује Војводина или Чачак или Ниш па ћеш ти онда да видиш како ће бити па ћеш и ти .СМЕШНО
http://www.youtube.com/watch?v=pDAjMcDWDZ0&feature=related
ili ovako samo sa kukuruzom, i to na sred pancevackog mosta......
Baš sam to hteo reći tamo kad ideš po kredit ideš sa smeškom a ne sa strepnjom da li će ti oguliti kožu,Kako odakle?Pa oni ne zive u Srbiji nego u normalnoj zemlji ko svi ostali ljudi...