Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Ima ta opcija refakcija za 2025 ali nije se još pojavio račun.

jel ovo novo ili ja nisam ispratio da ovo postoji? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
vk0tycA.jpeg
Nova opcija je u pitanju ⚠️ (Sada samo treba da se povuku računi iz eFiskalizacije, naravno računi koji imaju BPG).

Ja sam u zadnjih 20 dana 2 puta točio gorivo i oba puta račun na gazdinstvo, nema ih nigde.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pise srdjane na svim racunima sto smo uzimali u 2025 godini smo uzeli na 179 din i prijavili broj gazdinstva. To se skida na aplikaciji NIS od ukupne kolicine.
E sad pitanje svih pitanja je da li ce kolicine da se pojave u eagraru ili ne?
Jer se poljoprivreda radi vec nekih jace od mesec dana i trosi gorivo koje smo kupili u 2025.

Ja upravo sad gledam racun iz 14.03 2025 sipao 200lit dizela dobio cenu od 179din znaci preko kartice od gazdinstva ali nigde se ne vidi br gazdinstva nego stoji samo jmbg(pib).
Da li treba da stoji i br gazdinstva? Na nis aplikaciji je skinuto 200lit sve normalno kao i pre

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pise srdjane na svim racunima sto smo uzimali u 2025 godini smo uzeli na 179 din i prijavili broj gazdinstva. To se skida na aplikaciji NIS od ukupne kolicine.
E sad pitanje svih pitanja je da li ce kolicine da se pojave u eagraru ili ne?
Jer se poljoprivreda radi vec nekih jace od mesec dana i trosi gorivo koje smo kupili u 2025.
Ako je sve 👍sa računima pojaviće se (Samo sada treba sve da se povuče sa sistema eFiskalizacije).

Čim je došla nova opcija znači da mora da se pojave i računi (Ispravni) e sada kada će da se pojave (To već ne zavisi od mene).

Ima li neko link gde moze da se skine nis kartica aplikacija za telefon? Neko je kacio ne mogu da nadjem....

Слободан Николовски, директор Управе за аграрна плаћања, рекао је јуче у Агродневнику да су сада видљиви рачуни за гориво из 2025. Међутим, ја не видим те рачуне. Како је код вас?

Nazad
Vrh