Biće valjda od juna-jula, na 6 meseci se radi presek.Za parcele sada ubacene u gazdinstvo nema goriva za ovu godinu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće valjda od juna-jula, na 6 meseci se radi presek.Za parcele sada ubacene u gazdinstvo nema goriva za ovu godinu?
18, al ok, greška.Na sve što dobiješ 17k subvencija, dobiješ i 50din povrat.
Barem tako bilo prošle godine.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
pre toga si obnovio gazdinstvo?Ja sam pre dve nedelje, ne vidi se račun na e agrar-u
Pa izvini druze ne znam kako ti zivis, ali troskovi zivota su nenormalno porasli, ulaganja u poljoprivredu od djubriva, semena, hemije, nafte, masina i gvozdja, rezervnih delova i guma, su takodje nenormalno porasla naspram nasih primanja. A nasi proizvodi 20 dinara kg. Losi vremenski uslovi nam takodje ne idu na ruku.Kako ste Vi uopšte i radili poljoprivredu do sada, kada nije bilo tog povraćaja? Samo kukate kao mala deca zbog računa....
Tako što je 1 litar dizela koštao isto koliko i 1 litar mleka na primer....Kako ste Vi uopšte i radili poljoprivredu do sada, kada nije bilo tog povraćaja? Samo kukate kao mala deca zbog računa....