Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema ih ni kod mene.Da li vam se pojavljuju u e-agraru računi za gorivo sipano posle 25-og januara? Kod mene ih nema.
Nema ih ni kod mene.Da li vam se pojavljuju u e-agraru računi za gorivo sipano posle 25-og januara? Kod mene ih nema.
To sam ja rekao pre neki dan, okriviće ove proteste za sva kašnjenja ili ukidanja i onda će studenti da ispadnu krivi što je raspuštena vlada i što ništa ne ide kako je trebalo.Da li je budžet usvojen onomad kad se "tukli" u skupštini?
Ne bi me čudilo da se sad namerno odlaže sa bilo kakvim subvencijama kako bi zavadio narod. Na fazon "Eto mi bi vam dali ali ne možemo od ovih zlih studenata stranih plaćenika kojima smeta jaka Srbija"
Uradiš backup i posle promene telefona aplikacija sa tim backupom će na tom drugom tel raditi normalno.Ja je imam na više telefona i radi sve ok.A šta ko ima aplikaciju,aktivna je,radi,i recimo promeni telefon(pokvari se ili bilo koji drugi razlog)?
Samo kliknite na slike i aplikacija će se odmah preuzeti i instalirati na vaš telefon.
U zavisnosti od podešavanja na samom uređaju može da se uključi bezbednosna provera aplikacije.
Preuzimanje Sa nama na putu i Drive.Go aplikacije za korisnike Apple uređaja trenutno nije moguće.
Uskoro ću objaviti link i za novu verziju NIS Agro kartice.
Čisto da napomenem aplikacije će biti samo ovako alternativnim putem (Nećete ih naći na Play Store ili na App Store zbog sankcija.
Tako nešto moguće je jedino sa aplikacijom treće strane (Kloniranje aplikacije pomoću Dual Space ili Parallelspace).Kako se radi bekap ove aplikacije? Nemam tu opciju u aplikaciji.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk