Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Ne znam sta bi rekao .
Kod nas donosi se odluke kako kome padne na pamet preko noci.
Sta ce biti sa ovima koji su kupovali od 1 do 24 -tog i imaju racune i prijavu za kupovinu , uredno sve odradjeno na Nisovim pumpama.

@Srđan01 Prijavio sam neke nove zakupe pre nove godine ali nisam uneo biljnu kulturu, parcele su normalno prihvacene odmah, medjutim jutros vidim da na nisovoj aplikaciji nisu uracunate te parcele u regres za gorivo. Gazdinstvo nije obnovljeno jos kulture su dodate sad. Da li ce se to dodati naknadno?
Prošle godine, su ovi iz NIS-a ažurirali podatke kasnije, negde jul, avgust mesec. Ja sam dosta zemlje pretumbao, ugasio gazdinstva, prebacio sa jednog na drugog, tek u Aprilu su bile sve parcele prihvacene i mogao sam da obnovim gazdinstva i do Decembra sam iskoristio i za te parcele gorivo.

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Sad zvao e agrar da pitam zasto nisu ubacene sve parcele prijavljene za naftu. Kazu da NIS treba da trazi od njih novo stanje… a kad sam zvao NIS oni kazu da im je tako poslao E AGRAR. Jedino da nazovem sa dva telefona i da ih pistim na spikerfon da se dogovore :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Систем је обиман са доста грешака и полако се све намешта и исправља. А ми хоћемо све да буде за један дан и онда ето куршлуса.
Убеђен сам да ће све то да се среди ... до априла али нама понестаје СТРПЉЕЊА и то је то.

Sad zvao e agrar da pitam zasto nisu ubacene sve parcele prijavljene za naftu. Kazu da NIS treba da trazi od njih novo stanje… a kad sam zvao NIS oni kazu da im je tako poslao E AGRAR. Jedino da nazovem sa dva telefona i da ih pistim na spikerfon da se dogovore :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Istu situaciju sam imao, batali zvanje telefonom i napisi mejlove pa onda pozovi ako ne dobijes neki odgovor za desetak dana. Ovako samo prebacuju odgovornost sa jedne na drugih.

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Prošle godine zbog promene vlade smo izgubili 7000 od dogovorenih 17000 za sertifikovano seme, džabe smo čuvali račune i kupovali semensku pšenicu. Sada se ponovo menja vlada kada treba urediti refakciju, podsticaje i sve subvencije.

Ali nije doneta uredba o povraćaju akcize na gorivo?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Sipao sam po ceni 179 prosle godine ceo januar preko agro kartice ali nisam prijavljivao broj gazdinstva i ti racuni se nisu pojavljivali na agro portalu, samo ocitaju karticu, kad su doneli uredbu iskoristio 100 lit po hektaru tako sto sam prijavljivao svaki put gazdinstvo i pojavljivali se racuni na agro portalu. Posle toga sam nastavio da sipam gorivo sa karticom opet bez prijavljivanja gazdinstava samo ocitaju karticu i dobijao sam gorivo po 179 dinara non-stop, pun mi telefon poruka od NIS-a da i ako sam iskoristio pravo na 100 lit/ha sto je donela vlade rep.Srbije mogu da sipam i dalje gorivo po toj ceni, jeste svaki put u poruci pisalo jos 7 dana pa jos 10 dana i tako su produzavali cele godine. Takodje pre sve te zajebancije sa Ukrajnom i litara po hektaru sam mogao da sipam neograniceno sa obracunavanjem na kasi i popustom od 15 dinara po litri.

Jel neko primetio da nemože više u play prodavnici uzeti Nis agro karticu, šta da rade oni koji sad otvaraju gazdinstu?

Jel neko primetio da nemože više u play prodavnici uzeti Nis agro karticu, šta da rade oni koji sad otvaraju gazdinstu?
Nažalost trenutno nije moguće instalirati aplikacije na Play i App prodavnici, stoga je potrebno poslati vaše podatke NIS-u na ova dva mejla call.center@nis.eu / office@nis.rs
kako bi ste dobili fizičku karticu na kućnu adresu.

Potrebni podaci​

1. Ime i Prezime
  2. Kontakt telefon
  3. Kontakt mejl
  4. Ulica i broj
  5. Mesto
  6. Poštanski broj

NIS Call center

Услуге сарадње са клијентима / Clients cooperation services

НИС Бизнис сервис / NIS Business service

Мултифункционални заједнички сервисни центар /

Multifunctional Shared service Center

НИС а.д.

Народног фронта 12, 21 000 Нови Сад, Србија

Бесплатни број: 0800008888

Тел: +381 21 481 1111

call.center@nis.eu / office@nis.rs

Što se tiče NIS Agro kartice tu već trebate da imate Digitalno Poljoprivredno gazdinstvo eRPG.

A šta se dešava u onom slučaju ako već ima na telefonu Nis agro kartica al nije aktivirana , dali može da se aktivira?dali će Nis poslati aktivacioni cod?

Nazad
Vrh