Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Neke parcele od prosle godine sam izbrisao iz gazdinstva. Znaci li to da ce predjasnje stanje ove godine ostati sto se tice kolicine na nis kartici?

Kod mene se računi posle 25.01. i dalje ne pojavljuju u e-agraru, kako je kod vas? Počinje prihrana pšenice i priprema za setvu potrebne su veće količine goriva kada ćemo znati na šta možemo da računamo. Obećanja i najave iz ministarstva ne mogu da se prihvate sa sigurnošću saopštenja se ne sipaju u traktor.

Da li je budžet usvojen onomad kad se "tukli" u skupštini?
Ne bi me čudilo da se sad namerno odlaže sa bilo kakvim subvencijama kako bi zavadio narod. Na fazon "Eto mi bi vam dali ali ne možemo od ovih zlih studenata stranih plaćenika kojima smeta jaka Srbija"

Neka bude samo normalna ,kao i ostale zemlje u okruzenju.
Citav zivot cu slusati jaka SRBIJA ,
a borba nikad da prodje.

Da li je budžet usvojen onomad kad se "tukli" u skupštini?
Ne bi me čudilo da se sad namerno odlaže sa bilo kakvim subvencijama kako bi zavadio narod. Na fazon "Eto mi bi vam dali ali ne možemo od ovih zlih studenata stranih plaćenika kojima smeta jaka Srbija"
To sam ja rekao pre neki dan, okriviće ove proteste za sva kašnjenja ili ukidanja i onda će studenti da ispadnu krivi što je raspuštena vlada i što ništa ne ide kako je trebalo.

Nema opcije za bilo kakva podešavanja. Početna da pokažeš kod na kasi, spisak pumpi i sl, podešanja nema.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Samo kliknite na slike i aplikacija će se odmah preuzeti i instalirati na vaš telefon.

U zavisnosti od podešavanja na samom uređaju može da se uključi bezbednosna provera aplikacije.

Preuzimanje Sa nama na putu i Drive.Go aplikacije za korisnike Apple uređaja trenutno nije moguće.

Uskoro ću objaviti link i za novu verziju NIS Agro kartice.

Čisto da napomenem aplikacije će biti samo ovako alternativnim putem (Nećete ih naći na Play Store ili na App Store zbog sankcija.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh