Uspeo. Hvala VamE ne znam zasto... Probaj onda da skines APKPure aplikaciju pa u njoj nadji nis agrokarticu.
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uspeo. Hvala VamE ne znam zasto... Probaj onda da skines APKPure aplikaciju pa u njoj nadji nis agrokarticu.
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Potreban Vam je xapk instaler aplikacija da bi instalirali tu verziju sa apkpure.nisam uspeo da je skinem
Fajl je preuzet ali nmg da otvorim
Jel se skida opet kao aplikaciju? Ili nesto drugo?
Jel proverena informacija da se zatvaraju ili je to tvoje misljenje?NIS-ove pumpe se od sutra verovatno zatvaraju tako da ova tema slobodno može biti zaključana. Prolećna setva će biti obavljena sa najskupljim gorivom u regionu bez ikakve olakšice za poljoprivrednike u Srbiji. Niko nas o tome nije obavestio, ovo je definitivno prokleta zemlja po svakom piranju. Takve probleme nema niko u Evropi a malo ih je i u svetu.
Ne postoji uredba o povratu akcize, to više nema nikakve veze.Kakve veze ima povrat akcize sa nis-om
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Od poznanika zaposlenih u NIS-u. Tražilo se neko rešenje ali se za sada nije pronašlo.Jel proverena informacija da se zatvaraju ili je to tvoje misljenje?
Ja pitao oni nemaju nikakvu info
Iskreno ne, pošaljite mail na uap.refakcija@minpolj.gov.rs i na marija.dedictosic@minpolj.gov.rs pa pitajte šta se dešava.Srdjane da li imas informaciju da li isplacuju povracaj refakcije. Resenje prihvaceno 15 12 i od onda nista.
Uredba o povratu akcize za ovu godinu uopšte nije izašla, nema povrata akcize pitanje kada će biti i da li će biti.Sta nema nikakve veze
Siguran si da nedonošenje uredbe za ovu godinu nema baš nikakve veze sa sankcijama prema NIS-u? Važi ako tako misliš, pozdrav.Opet to nema nikakve veze sa nis-om