Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Da to sam i mislio,pitam za nekog,ostalo ljudima dosta nafte i sad eto nista od toga.

I meni poslednja tura uplacena refakcija,jos da sacekam za osiguranje da prodje i gotovo za 2024 godinu,sad se nadati ova 25 da ce biti barem malo bolja od prosle

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Kome je ostalo jos litara na hektare za proslu godinu ,to ne moze vise da se iskoristi,nema povrat akcize ?.Mislim da je pisano,preko brze pretrage ne mogu naci ....
Poruka u temi "Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo"

Ali ovi jos nisu kupili gorivo,ostala im litraza na hektare od prosle godine,znaci sad bi kupili valjda kako sam ih razumeo ....

Da li je neko proveravao stanje u poreskoj danas?
Juče sam dobio povrat akcize za koje sam dobio rešenje u novembru ali danas u poreskoj stoji dug za visinu akcize.

sipao nesto u 4 januara na NIS-u 179, a refakcija ne pojavljuje se za mogucnost podnosenja zahteva
da li ima ko da je sipao posle prvog i da mu je omogucena refakcija ?
sta da radim imam jos malo neiskoristene litraze ,bio nesto bolestan pa nisam stigao sipati do prvog .
Ocu li moci ako sipam ostvariti refakciju?

sipao nesto u 4 januara na NIS-u 179, a refakcija ne pojavljuje se za mogucnost podnosenja zahteva
da li ima ko da je sipao posle prvog i da mu je omogucena refakcija ?
sta da radim imam jos malo neiskoristene litraze ,bio nesto bolestan pa nisam stigao sipati do prvog .
Ocu li moci ako sipam ostvariti refakciju?
Poruka u temi "Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo"

Nazad
Vrh