Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Pitao danas na pumpi, rekli mi da ne tocim. Nije izasla uredba, kada ce, ne zna se! Ovo za Nis pricam

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
I prošle godine je dobar deo januara propao...sad opet kao da je prva godina.

Видим да су ми данас уплатили тај једини, укупни захтев за рефакцију, а да после његовог подношења, нисам правио никакве кораке, одрицао се права на жалбу или било чега другога.

Видим да су ми данас уплатили тај једини, укупни захтев за рефакцију, а да после његовог подношења, нисам правио никакве кораке, одрицао се права на жалбу или било чега другога.
Možete i ne morate da se odričete prava na žalbu (Ovo važi za Refakciju). Što se tiče ePodsticaja tu je poželjno da se odreknete od žalbe (Brža isplata).

Sigurno je pisano ali mi je hitno, kada se obriše consentid aplikacija jel se mora ponovo u poštu za parametre?
Ako ste napravili BackUp (Rezervna kopija) ne trebate da idete u Poštu ili PSS po nove parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID

Ako niste napravili BackUp (Rezervna kopija) onda morate idete u Poštu ili PSS po nove parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID.

Ja sam kompletnu kolicinu goriva prijavio za refakciju 23.12...resenje dobio 25.12...danas kompletna isplata!

Kome je ostalo jos litara na hektare za proslu godinu ,to ne moze vise da se iskoristi,nema povrat akcize ?.Mislim da je pisano,preko brze pretrage ne mogu naci ....

Nazad
Vrh