Nedeljko A.
Član
I prošle godine je dobar deo januara propao...sad opet kao da je prva godina.Pitao danas na pumpi, rekli mi da ne tocim. Nije izasla uredba, kada ce, ne zna se! Ovo za Nis pricam
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I prošle godine je dobar deo januara propao...sad opet kao da je prva godina.Pitao danas na pumpi, rekli mi da ne tocim. Nije izasla uredba, kada ce, ne zna se! Ovo za Nis pricam
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Biće i to ovih dana.Meni takođe danas uplaćena refakcija od 10-og novembra. Čekamo još jednu od 10-og decembra.
Još uvek nisam ništa saznao.@Srđan01 jel ima nekih informacija za 2025? I da li ce uci u e Agrar racuni od 1.1.?
Možete i ne morate da se odričete prava na žalbu (Ovo važi za Refakciju). Što se tiče ePodsticaja tu je poželjno da se odreknete od žalbe (Brža isplata).Видим да су ми данас уплатили тај једини, укупни захтев за рефакцију, а да после његовог подношења, нисам правио никакве кораке, одрицао се права на жалбу или било чега другога.
Sigurno je pisano ali mi je hitno, kada se obriše consentid aplikacija jel se mora ponovo u poštu za parametre?Možete i ne morate da se odričete prava na žalbu (Ovo važi za Refakciju). Što se tiče ePodsticaja tu je poželjno da se odreknete od žalbe (Brža isplata).
@Srđan01 jel ima nekih informacija za 2025? I da li ce uci u e Agrar racuni od 1.1.?
Ako ste napravili BackUp (Rezervna kopija) ne trebate da idete u Poštu ili PSS po nove parametre za mobilnu aplikaciju ConsentIDSigurno je pisano ali mi je hitno, kada se obriše consentid aplikacija jel se mora ponovo u poštu za parametre?