radashin
Član
Tako je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da neće moći, kao što je prošle godine presek bio dal početak februara ili 15. februar tako će i sada biti presek kada budu objavili novu uredbu.Danas me pita drugar da li ako sad kupi gorivo po 179 din. ti računi ulaze u kvotu za 2025. Reko ne znam, ali logično bi bilo da je tako...
Niđe veze, može da sipa u 2025 gorivo koje je ostalo od prošle, zašto ja sad ne mogu da sipam gorivo za ovu godinu?Može da se kupi po 179 din do 27 januara. Naravno ko nije potrosio količinu koja mu sleduje za 2024 godinu. Ja sipao danas zadnjih 83 litre nepotrosenih.
tacno !Prosle godine racuni od 1 i 2 januara pojavili se u e agraru oko polovine februara
Da se ne uvredis. Kakvo iskustvo kad se svake godine menjaju pravila igre? Ne znam da li smo imali 2g za redom iste uslove sa bilo cim u vezi subvencija/refakcije.Neiskorisceni racuni od prosle godine mogu da se iskoriste ove godine 2025 bez problema.
To znam iz iskustva. Zanima me da li su se nekome od vas pojavili na e-agraru racuni za gorivo kupljeno posle 1.1.2025?
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Ne uvredim se. Ja što pišem to je provereno. 18.1.2025 iskoristio sam račun od prošle godine 23.12.2024. Mogu da udjem na e-agrar da vam slikam da se uverite.Da se ne uvredis. Kakvo iskustvo kad se svake godine menjaju pravila igre? Ne znam da li smo imali 2g za redom iste uslove sa bilo cim u vezi subvencija/refakcije.
Podneo si zahtev to je ok, ali ce ti u rešenju stajati odbijenoNe uvredim se. Ja što pišem to je provereno. 18.1.2025 iskoristio sam račun od prošle godine 23.12.2024. Mogu da udjem na e-agrar da vam slikam da se uverite.
Javi kad ti budu uplatili. Kod nas sve je moguče. Niko nije ni rekao da će po 179 din da važi ko nije potrošio i u 2025 . Možda i prođe ovo tvoje sa zakasnelim zahtevom za refakciju.Ne uvredim se. Ja što pišem to je provereno. 18.1.2025 iskoristio sam račun od prošle godine 23.12.2024. Mogu da udjem na e-agrar da vam slikam da se uverite.
Videcemo, to ne znam.Podneo si zahtev to je ok, ali ce ti u rešenju stajati odbijeno