Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kome je ostalo jos litara na hektare za proslu godinu ,to ne moze vise da se iskoristi,nema povrat akcize ?.Mislim da je pisano,preko brze pretrage ne mogu naci ....
nisi ti dobro pročito poruku do 27 januara je cena 179din/litBice po subvencionisanoj ceni 179 din/lit od 27. januara
sta posle toga ?Refakcija je bila moguća do 31.12.2024.
sta posle toga ?
sta ne postoji sledeca godina ?Možeš okačiti mačku o rep. Propalo.
Poruka u temi "Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo"sipao nesto u 4 januara na NIS-u 179, a refakcija ne pojavljuje se za mogucnost podnosenja zahteva
da li ima ko da je sipao posle prvog i da mu je omogucena refakcija ?
sta da radim imam jos malo neiskoristene litraze ,bio nesto bolestan pa nisam stigao sipati do prvog .
Ocu li moci ako sipam ostvariti refakciju?
hvala Srdjane na odgovoruPoruka u temi "Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo"
Ne, pa napisao sam ti, čitaj. Refakcija je bila DO 31.12.2024. Goriva po 179 nema ko je potrošio prošlogodišnju kvotu. Čeka se nova uredba, ako je uopšte bude. Čitaj malo ranije postove, da ne bi ponavljali iste odgovore i gušili temu.hvala Srdjane na odgovoru
Ali racun je od ove godine 04 01 2025
Oceli on vaziti ?
Sta dalje ?