Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

ja imam predato 24.8 nista dobio, a imam predato za dva gazdinsta u novembru izplaceno za 3 nedelje

Ja ne mogu da resim racun koji mi se ne pojavljuje u eagraru i dalje. Pisao na uap.refakcija mail i na sve postojece mejlove nikom nista. Jer imao neko slican problem i kako je resio?

U maju mesecu je bio sporan jedan dan i dosta nas je čekalo da nam se pojave računi, mi smo onda imali dosta vremena za čekanje dok sada nema jer se bliži kraj godine.

Ja ne mogu da resim racun koji mi se ne pojavljuje u eagraru i dalje. Pisao na uap.refakcija mail i na sve postojece mejlove nikom nista. Jer imao neko slican problem i kako je resio?
Zar ne moses da ponovo kupis u klicinu goriva za koju ti se ne pojavljue racun ?
Platis je po punoj ceni ,upisu ti br gazdinstva i podneses zahtev za onih 50 din po litru

Mene kad bi tako zajebali da se ne pojavi racun ja bi i za ovo sto sipam u kola trazio racun za gazdinstvo pa bi tako nakupio racuna da podnesem za povrat akcize. To su tako osmislili samo da ustekaju jos koji dinar na ovakve tehnikalije umesto da olaksaju zivot i nama i sebi i skidaju akcizu odmah na pumpi..

Zasto bi davao ponovo 40.000din za nesto sto mi ne treba do proleca i sto sam legalno vec kupio? Svakako ne mogu da potrosim 100 l/ha.

Auto mi je benzin. A sistem je nakaradan. Prilozis sve uredno racun i podatke i odgovor je ne moze tako nego poreska mora da posalje. Znaci lud zbunjenog.

Takodje dva racuna od 18.11.se ne pojavljuju na e agraru. Da li postoji rok za podnisenje zahteva za ovu akcizu za ovu godinu,to nisam nigde pronasao?

Da li postoji rok za podnisenje zahteva za ovu akcizu za ovu godinu,to nisam nigde pronasao?
Rok za podnošenje zahteva za refekciju je do 31.12.2024. godine, dakle gorivo možete da sipate do par dana pre 31.12. kako bi prošao kroz poresku upravu i vi mogli da podnesete zahtev.

Imali ste taj odgovor baš u ovoj temi​

Nazad
Vrh