Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

14.11 2024 dobio i prihvatio rešenje ali ga i dalje nema u opcijama za odricanja od žalbe..
Ima li takvih slučajeva ?

14.11 2024 dobio i prihvatio rešenje ali ga i dalje nema u opcijama za odricanja od žalbe..
Ima li takvih slučajeva ?
Update

Podnošenje žalbi i odustanak od prigovora​

Ubrzajte proces punosnažnosti donetog rešenja izričitim odustankom od prigovora u predviđenom roku

Broj predmeta: Nalazi se na rešenju i na podnetim zahtevima za refakciju

Vrsta podneska: Odustanak od prigovora

Napomena: Odustanak od prigovora

Priložena dokumenta: Rešenje za refakciju

Podnesi zahtev

@Srđan01 (Offline) Kod mene jedan zahtev i dalje stoji u tom padajucem meniju jos od Septembra, rešenje dobio posle 10-15 dana, zalbe se odrekao 100 puta i ništa i dalje stoji kao da nisam, i para naravno nema, zvao, slao mejlove, dzabe

Tebi hvala svakako, na taj mail sam slao i taj broj zvao ali nista i dalje.
A ja recimo kad kasnim sa placanjem zakupa drzavnog zemljista posalju mi opomenu i rok od 7 dana za uplatu.

Update

Podnošenje žalbi i odustanak od prigovora​

Ubrzajte proces punosnažnosti donetog rešenja izričitim odustankom od prigovora u predviđenom roku

Broj predmeta: Nalazi se na rešenju i na podnetim zahtevima za refakciju

Vrsta podneska: Odustanak od prigovora

Napomena: Odustanak od prigovora

Priložena dokumenta: Rešenje za refakciju

Podnesi zahtev
Znam postupak ...,ali broj rešenja se ne pojavljuje da bi kao postupak mogao da se izvrši

Чекајте, ОК убрзавање поступка, али шта је разлика са одрицањем права на жалбу или без њега? Типа оно што прати та решења, да имате право 15-20-30 дана на жалбу после уручења решења, па се на даљу обраду чека протицање тог периода, а са друге стране, одрицањем од права на жалбу, не чека се протицање поменутог временског периода, већ иде на даљу обраду и кад већ доспе за исплату? Или има још нешто друго што чини разлику?

Ne znam, ali meni je taj jedan zahteo ostao “zaglavljen”, stoji “Poslato”, svi ostali posle njega sve normalna procedura i isplaćeni

Sinoc posaljem mail da pitam za zahtev koji je odobren ali nije isplacen niti mu stoji pravo zalbe,dobijam ljubazan odgovor da isplate idu jednom nedeljno i da se javim ako ne legnu pare sledece nedelje nakon 15min novac je legao na racun.

Ako je zahtev za regres za gorivo poslat 05.11. kad bi trebalo da legne novac na račun? Da li može negde da se prati kao za subvencije po ha?

Ako je zahtev za regres za gorivo poslat 05.11. kad bi trebalo da legne novac na račun? Da li može negde da se prati kao za subvencije po ha?

To je izgleda kako se kome zalomi, nema pravila.

15.11 Poslao zahtev
28.11 Stiglo rešenje
4.12 Uplaćeno

Drugar čeka još uvek jedan zahtev iz septembra i dalje je poslat na isplatu.

Srđane, koji call centar da zovem kako bih saznao koliko goriva mi je ostalo na Agro kartica aplikaciji? Na pumpi samo za karticu mogu da očitaju koliko je ostalo goriva, za aplikaciju mi rečeno da zovem call centar.

Nazad
Vrh