milanche87
Član
ja imam predato 24.8 nista dobio, a imam predato za dva gazdinsta u novembru izplaceno za 3 nedelje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar ne moses da ponovo kupis u klicinu goriva za koju ti se ne pojavljue racun ?Ja ne mogu da resim racun koji mi se ne pojavljuje u eagraru i dalje. Pisao na uap.refakcija mail i na sve postojece mejlove nikom nista. Jer imao neko slican problem i kako je resio?
Rok za podnošenje zahteva za refekciju je do 31.12.2024. godine, dakle gorivo možete da sipate do par dana pre 31.12. kako bi prošao kroz poresku upravu i vi mogli da podnesete zahtev.Da li postoji rok za podnisenje zahteva za ovu akcizu za ovu godinu,to nisam nigde pronasao?
Mislim da ce se svi sloziti da je sistem nakaradan..Zasto bi davao ponovo 40.000din za nesto sto mi ne treba do proleca i sto sam legalno vec kupio? Svakako ne mogu da potrosim 100 l/ha.
Auto mi je benzin. A sistem je nakaradan. Prilozis sve uredno racun i podatke i odgovor je ne moze tako nego poreska mora da posalje. Znaci lud zbunjenog.
Da od 1.1.2025 moze da se kupuje na novu kolicinu za tu godinu?Rok za podnošenje zahteva za refekciju je do 31.12.2024. godine, dakle gorivo možete da sipate do par dana pre 31.12. kako bi prošao kroz poresku upravu i vi mogli da podnesete zahtev.
Imali ste taj odgovor baš u ovoj temiUputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo
Na pumpi neće da kažu, ne na jednoj nego nekoliko. U aplikaciji se vide samo tri zadnje transakcije.poljoinfo.com
Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo
Mi koji jos imamo goriva na gazdinstvu tj na hektare, isto mozemo do 10og novembra kupovati po 179 ,ili nama vazi do kraja godine to ?. ⛽🚜 Dobili ste odgovor u Privatnoj Prepisci 📩 Jedini uslov je da imate NIS Agro karticu i da niste ispunili kvotu. Po priloženom imate pravo.poljoinfo.com
Da za 2025. godinu. možete da kupujete novu količinu.Da od 1.1.2025 moze da se kupuje na novu kolicinu za tu godinu?