paorpaor
Član
Kod mene nema te opcije odricanja od zalbe. Resenje sam dobio 7.03.
15 dana je rok zalbe. Posle toga cemo videti
15 dana je rok zalbe. Posle toga cemo videti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja podneo 6.3. još ništa nisam dobio. Nit rešenja, nit pare...Ja u nedelju podneo zahtev za 300l danas dobio poruku u esanduce da je odobreno
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Ti si izgleda na crnoj listi ni subvencije ni za refakciju. Bato mnogo si sumnjiv. A ja cekam da javis za subvencije onda znam da ubrzo mogu i ja dobitiJa podneo 6.3. još ništa nisam dobio. Nit rešenja, nit pare...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
27.02. predao zahtev, ubrzo prihvaćen.Koliko dana vam prodje od donosenja resenja do isplate?
Kod mene toga nemaPostoji sigurno
Levo od zahteva u e agraru kod refakcije za gorivo
zuti meni
Postoji sigurno
Levo od zahteva u e agraru kod refakcije za gorivo
zuti meni
Ako nije zuti onda je zeleni meniKod mene toga nema
Stoji samo broj zahreva i pise datum predaje.
Жалба / одустанак од приговораTrazim, al ne vidim
Jesam li lud, ili slep
Mozda meni nisu ponudili tu opciju za refakciju posto sam u sistemu pdv-a. U resenju pise da je rok zalbe 15 dana.
Tako sam se i ja prevario ,samo za manju kolicinu.Meni je propalo 40 litara za refakciju jer nisam označio još jednu parcelu pošto sam mislio da će mi tih 40 litara ostati za sledeće podnošenje zahteva. Izgleda nisam pratio na času... A mogu reći da jako puno ljudi u selu ne zna šta i kako da radi na eAgraru. Ipak je trebalo prvo da obučavaju kako koristiti sistem.
Takodje se to nama desilo danas, odustali smo, cekamo sutra da bi pozvali sta se desava.Da li je neko imao slican problem, uveo sam sve regularno bez decimala zaokruzivao sam ako je 79.52 na 79, i iskace mi da sam prekoracio kolicinu makar pise 400/400.. https://ibb.co/NZ9tpsV
Isti problem i kod mene sistem nesto crko...Takodje se to nama desilo danas, odustali smo, cekamo sutra da bi pozvali sta se desava.
Meni se desilo danas . Nije mi jasno gde grešim .Da li je neko imao slican problem, uveo sam sve regularno bez decimala zaokruzivao sam ako je 79.52 na 79, i iskace mi da sam prekoracio kolicinu makar pise 400/400.. https://ibb.co/NZ9tpsV