Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neće se pojaviti. Moraš odneti fiskalni na pumpu gde si kupio gorivo i tražiti da isprave. Imao sam takav slučaj kod komšije kome vodim sve, kod prvog računa je napravio istu grešku. Slao sam mejl NIS podršci, odgovorili su mi da uradim ovo što sam ti napisao. Komšija je otišao na pumpu, bilo je malo problema, ali su na kraju ispravili i za 24h se račun pojavio u sistemu.Bila gužva a nisam znao napamet BPG reko da potražim, kaže ona može i JMBG ako znaš i ja joj izdiktirao. Šta mislite hoće li se pojaviti u eAgraru?
Ja sam zvao pumpu oni kažu da mogu da izmene ali samo u roku od 24h. Probaću, u svakom slučaju hvala na savetu.Neće se pojaviti. Moraš odneti fiskalni na pumpu gde si kupio gorivo i tražiti da isprave. Imao sam takav slučaj kod komšije kome vodim sve, kod prvog računa je napravio istu grešku. Slao sam mejl NIS podršci, odgovorili su mi da uradim ovo što sam ti napisao. Komšija je otišao na pumpu, bilo je malo problema, ali su na kraju ispravili i za 24h se račun pojavio u sistemu.
Ako se bune, reci da imaš mejl gde ti iz podrške pišu da na pumpi radnik MORA da ti unese BPG umesto JMBG.
A na koji mejl ste kontaktirali NIS podršku?Komšiji su izmenili posle 5-6 dana, ne znam baš u dan, ali sigurno je prošlo minimum 4 dana.
Meni 4 puta. Sve sam prihvatioiz kog razloga stiže 3x isto rešenje u sanduče?
office@nis.rsA na koji mejl ste kontaktirali NIS podršku?
Poštovanioffice@nis.rs
"Poštovani,
Zamolićemo Vas da odete na BS Grocka 2, i da se obratite kolegama sa zahtevom da se izvrši ažuriranje Vaših podataka u sistemu."
kod mene ima samo opcija na početnoj u prozorčetu pod: opcija podnošenja žalbi i prigovoraGde treba da se pojavi opcija za odstajanje od žalbe?
za refrakciju ili po hektaru?Gde treba da se pojavi opcija za odstajanje od žalbe?
Za refakciju. Mislim ovo je tema za to. Negde ovde sam pročitao da je potrebno i od toga odustati ako želite da ubrzate. Ne znam koliko je tačno?za refrakciju ili po hektaru?
Za refakciju. Mislim ovo je tema za to. Negde ovde sam pročitao da je potrebno i od toga odustati ako želite da ubrzate. Ne znam koliko je tačno?