Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

I kod mene 26.6 račun se ne pojavljuje, ni za onih 1200-1300 litara se nisu udostojili da mi odgovore da li mogu da isprave pošto sam greškom svu litražu prijavio na jednu parcelu a više puta je slan mejl ali no, toliko o ažurnosti.

I kod mene 26.6 račun se ne pojavljuje, ni za onih 1200-1300 litara se nisu udostojili da mi odgovore da li mogu da isprave pošto sam greškom svu litražu prijavio na jednu parcelu a više puta je slan mejl ali no, toliko o ažurnosti.
zasto je problem ako je jedna parcela i ako si uspeo uopste da posaljes zahtev?

Meni se nije pojavio račun na 400 litara od 17.06. Sipao tad i sipao 20.06. isto 400 litara i taj od 20og se pojavio a ovaj od 17og nije. Proveravao sve podatke i to je sve dobro, kontaktirao pumpu kažu sve je ok...

Ja sam to uradio još pre više od 2 nedelje.... Odgovorili su mi "Vaša primedba je prosleđena na dalju proveru. Javićemo Vam se naknadno sa odgovorom posle detaljne provere." Od tada je prošlo više od 2 nedelje... A nisu se javili 😂

Iako su istog momenta na računu mogu da vide i broj BPG i isto tako da ga nema u eAgraru.....

Poslednja izmena:
Pitanje za Srdjana, parcele kojima istice ugovor kriz mesec dana da li na njih imam pravo na gorivo iako je gazdinstvo obnovljeno na njih?

I kod mene se pojavio od 12-og, podneo zahtev... nego kakva je konbinatorika imam jednu parcelu od 281ar, jel moze dva racuna na jednu parcelu da se podnesu ili moram sve odjednom da uzmem gorivo?

Može i deset računa na jednu parcelu, samo da zbir tih računa ne pređe dozvoljenu količinu za tu parcelu ( 1 ha =100 L ).
Recimo da imaš parcelu od 1 ha i da si do sada sa 3-4 računa ispucao 95 l goriva, ako podneseš sledeći račun koji glasi na 15 litara, neće ti prihvatiti jer bi sa tim računim iskoristio 110 L/ha a to nije dozvoljeno. Jedan komšija imao nekoliko parcela i na svakoj mu ostalo ne iskorišćeno 4-5 litara i sad ide sa balonom i kupuje po 4-5 liara kako bi uspeo da do kraja iskoristi svu količinu.

Ja sam sipao kad sam koliko imao para ,kad sam ispucao bonus podneo zahtev za svu količinu i sad čekam.

Paaa i nije bas tacno.
Ako imas ugovor koji istoce npr u avgustu i sad sipas a ne pojave se mesec dana, parcela se obrise sama i eto problema. Nazalost.

Nazad
Vrh