Kremator
Član
Evo pojavio se ...Meni se uvek pojavljivao posle jedne noći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo pojavio se ...Meni se uvek pojavljivao posle jedne noći.
Znaci mora "peške" da se odradi odricanje od žalbe?Način odustanka od žalbe na dobijeno rešenje u eSanduče
(Refakcija) eRPG-eAgrar
Broj predmeta: Broj se nalazi na rešenju
Vrsta podneska: Prigovor
Napomena: Odustanak od Prigovora na doneto rešenje
Dokument: Rešenje za refakciju (Nalazi se u eSanduče)
Podnesi zahtev
Odgovori se nalaze u ovoj temiTema "Najčešća pitanje u temi eAgrar" https://poljoinfo.com/threads/najčešća-pitanje-u-temi-eagrar.20329/
Znaci mora "peške" da se odradi odricanje od žalbe?
U padajućem meniu kod broja predmeta imam ponudjeno 3 broja, kako da znam koji da odaberem od ta tri jer nigde u resenju ne mogu da pronadjem te brojeve?
Da mora "peške " da se odradi odricanje od prava na žalbu.Znaci mora "peške" da se odradi odricanje od žalbe?
U padajućem meniu kod broja predmeta imam ponudjeno 3 broja, kako da znam koji da odaberem od ta tri jer nigde u resenju ne mogu da pronadjem te brojeve?
Meni već isplatili zahtev od 23.05., a za zahtev od 24.04. još nemam ni rešenje stoji status poslat.Upravo poslali radi, al kod njih izgleda nema para, stoji mi primljen od 16. 4
Isti slucaj za racun sa kraja aprila.Meni već isplatili zahtev od 23.05., a za zahtev od 24.04. još nemam ni rešenje stoji status poslat.
Stigla danas rešenja.Isti slucaj za racun sa kraja aprila.