Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odete na bilo koju NIS-ovu pumpu i zamolite ih da vam pokužu koliko je upisano Hektara u sistemu za vaš Broj Poljoprivrednog Gazdinstva (Ako je isto kao u vašem eRPG-u onda , ako nije onda uradite sledeće i vidite šta se dešava)Све је на нис.
(Skrolujte dok ne dođete do Budimo u kontaktu, u tekstu poruke napišite BPG, JMBG i vaš broj mobilnog telefona).
Zamolio bi nekog od kolega za odgovor da ne citam celu temu unazad...
Predao sam sve racune i poslao za povrat akcize,stiglo mi je i resenje u e- sanduce da mi se usvaja zahtev i prihvatio sam resenje ..
KOJA JE DALJE PROCEDURA ??JEL SADA IDE ONO DA STIGNE U SANDUCE DA SE ODBIJA ZALBA ILI STA??
Srdjane,kome se obratiti ako posle 2 meseca ne stigne rešenje za refakciju?
Zvao sam eAgrar,kažu da nemaju uvid za to!
Pisao sam na mail uap.refakcija@minpolj.gov.rs i nema odgovora 8 dana!
Doći će odgovor čim stigne na red poslati upit na uap.refakcija@minpolj.gov.rs.Iz uap.gov.rs su me uputili na uap.kontaktcentar.A oni dalje na uap.refakcija od kojih nema odgovora.
Takodje i ovi sa brojeva telefona su me uputili na uap.refakcija.
Ima puno poslatih upita na navedeni e-mail pa zbog toga je usporeno sa odgovorima (Samo malo strpljenja i svima će odgovoriti). Tako sam dobio odgovor.
A zašto nisi objedinio sve na jedan zahtev, čemu 5 zahteva?Поднео сам 5 захтева за рефакцију, све истог дана. Пре неколико дана сам добио решење (једно) да је усвојено. Међутим, пише 4 пута исто - да је прихваћено а у образложењу пише које парцеле и колико горива на њима је прихваћено - то је само један захтев. Остала 4 нема. Нисам мејл контакт центру па су ме упутили да пишем на рефакције али нема одговора.
Ne.Отац точио нафту у трактор преко, агро картице и није приложио бр газдинства оће ли ти рачуни бити видљиви на газдинству за рефакцију?
Naznačeno je u pravilniku da svaki Fiskalnii isečak (Račun) mora da sadrži Broj Poljoprivrednog Gazdinstva ili Jedinstveni Matični Broj Građana.Отац точио нафту у трактор преко, агро картице и није приложио бр газдинства оће ли ти рачуни бити видљиви на газдинству за рефакцију?
Какве везе има што је 5 захтева? Ићи ће спорије? Нисам знао да треба све на један.A zašto nisi objedinio sve na jedan zahtev, čemu 5 zahteva?