mi smo nekad stavljali dasku ali neznam vise nista,veterinari pare odnese a krave nikako imam dve da ostanu stevane,matori vicu ozebu na betonu,prostirem im naravno,al i daska se napije vode pa isti vrag. sve u svemu nemam zakljucak nikakvi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mi smo nekad stavljali dasku ali neznam vise nista,veterinari pare odnese a krave nikako imam dve da ostanu stevane,matori vicu ozebu na betonu,prostirem im naravno,al i daska se napije vode pa isti vrag. sve u svemu nemam zakljucak nikakvi.
To je kosa ploca a duboka stelja je na ravnom se baca slama i bukvalno bude kao po djubrenici da setaju krave,treba da se cisti hranidbeni hodnik ali to mnogi neradekako izgleda ta kosa ploca,kad sam reko na duboku stelju mislio sam 3metra hodnik za setanje i 3m betonska ploca koja je podignuta 20cm za razliku od hodnika za setanje pod nagibom 10-15 stepeni.i samo se na taj deo pod nagibom baca slama.
Ratko razumem sta je kosa ploca ali na koju stranu da se bude nageto,na osnovu npr hranidbenog stola..i jel bi zatvarali konstrukciju skroz,zatvorena stala,ili otvorena od hranidbenog stola,zbog zime i svega..http://youtu.be/5mp_0ubMJ5w sta mislite o ovako nesto..