Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
22x20 ima centralni hodnik vidjeliste stranu gdje budu krave i preko puta ima prostor za tov kapaciteta 40 komada
Krov je od drvene konstrukcije daska, folija pa lim
Sada imam 65 grla sa teladima boks je za 8 komada sada drzim po 5 - 8 komada zavisi od uzrasta prvih par mjeseci drzim svu telad zajedno dok ne namire 6 mjeseci starosti pa onda razdvajam muske i zenske
babun jel ti to cigla u boksovima?kod mene je pesak al imam problem posto ga stalno izbacuju pa mora da se ubacuje novi,moram da nadjem neko resenje a ono sa gumama i specijalnom podlogom mi je skupo posto imam 64 boksa a trenutno oko 30-ak krava oko 100 evra po boksu pa sam razmisljo da uradim nesto kao ti sa ciglama,kakvo je tvoje iskustvo,to su cigle postavljene na kant?
dogoverno momci za fiata i prnjavor3
Za suboticanina stavljo sam ciglu na kant razmak izmedju svake cigle je 2-3 cm, te praznine sam popunio mljevenim kamenom (3) i normalno na sve tto slama da im bude idobno i mislim da je bolje nego gume,i krave budu "ciste kao suze"
evo kako je to izgledalo kada je sve postavljeno