Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
peglajte po repici nema sta da se ceka,kod nas danas vlaga i 3%kod nas za sada prinos od 17 do 20m kj
vlaga sve su u jusu do 9 a ima i totalno suvih sa 6
cena 42din za sada
Nece moj kombajn u takvu repicu, tesko mu.....mota se po puzu na hederu ili zaglavi bubanj.....sve si mislim da zovem nekog s velikim kombajnom da to odradiCekate da se stabljika osusi? Ja vrsim i sa skroz zelenom stabljikom. Gledam mahune, sta me briga kakva je stabljika.
Ako je repica zdrava, mislim da će doata mahuna ispucat da bi se stavljika osušila, pogotovo ako kiša koja padne. Ja planiram idući tjedan...Nece moj kombajn u takvu repicu, tesko mu.....mota se po puzu na hederu ili zaglavi bubanj.....sve si mislim da zovem nekog s velikim kombajnom da to odradi
ako je repica zdrava mogu ti 2 pljuska po 30 litara kiše u roku 15 min pasti i da se ne otvori ama baš niti jedna mahuna na cjieloj njivi. osobno sam doživio, doduše led je nešto sasvim drugo i možda nenromalan vjetarObisla nas je kisa, da je pala i pokvasila, pa sunce osusilo, mogla bi popucati mahuna.....
Takoder slijedeci tjedan radimo.....
6vlaga
Iskreno ja neznam sta ljudi cekaju kod nasJa moju nisam mogao ni da slikam.... U petak je oluja ovrla između 20 i 50+% iovako ne baš sjajne repice....
Lule pa nije svuda pesak i slatina.Iskreno ja neznam sta ljudi cekaju kod nas
Zito je gotovo a ne repica