Cici jel ti radis bez bocne kose i produženog stola? Sejana na 50 ili 25?Ova sa snimka je dala 1800 kg/KJ to je bila i najslabija parcela danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cici jel ti radis bez bocne kose i produženog stola? Sejana na 50 ili 25?Ova sa snimka je dala 1800 kg/KJ to je bila i najslabija parcela danas.
Bez bocne kose i produzenog stola 50 cmCici jel ti radis bez bocne kose i produženog stola? Sejana na 50 ili 25?
5 cm razmak, i mislim da je bila 1 ili 1,2 mm , ne secam se.. imam raznih ploča a previse sedih na glavi ....Odlican rezultat,kojim plocama si sejao na 70? To jest na koji razmak u redu i koje rupe na plocama
Ja sam je radio prvi put u zivotu, dakle početnička sreća je u pitanju ...ili kako je to moj otac umeo nekad da kaže.. " I ćorava koka ubode po neko zrno "Slusajuci ljude prinos repice bas ume da iznenadi...manje je ovih pozitivnih