Obe kulture su uljarice i imaju zajedničke bolesti, ja ne bih sejao repicu na sojište. Velika su ulaganja za eventualne greške.Da li imazamoks i harmony koji su primenjeni u soji smetaju repici?
Preći ću i ja ali dogodine. Do sada sam orao, sada nema uslova za to, otežavajući faktor je manjak padavinaSekator ima zemljisno delovanje malo ali moje misljenje da ako se izmesa zemlja nebi trebalo da ima problema. Ja sam bas zbog toga presao na biatlon.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Znam spajki, ali pitao sam za herbicide.Obe kulture su uljarice i imaju zajedničke bolesti, ja ne bih sejao repicu na sojište. Velika su ulaganja za eventualne greške.
Ja sam nabavio 7x20x28 za ovu godinu. a priharana sa 200kg ureje. Ne razbacujem vec sa setvom u isti red i vestak i seme.Da li ste odlučili koje djubrivo i u kojoj količini će te razbaciti za naredni usev uljane repice?
Koju ćeš količinu po hektaru ići tog 7x20x28 djubriva? Ja takodje o tom djubrivu razmišljam.Ja sam nabavio 7x20x28 za ovu godinu. a priharana sa 200kg ureje. Ne razbacujem vec sa setvom u isti red i vestak i seme.
prosle godine sam prskao pseni e sa sekatorom,spremao sam za repicu sa tanjiracom i gruberom i nije bilo problemaJel imao neko problem sa sekatorom koji je primenjivan u pšenici polovinom aprila. Radio bi pripremu tanjiračom i setvu kukuruznom sejalicom
Mislim da je bilo malo drugacije, dobijes seme kukuruza ako ne nikne repica.Lidea je imala neku akciju za seme repice ko kupi i ako zbog suse ne padne kisa ne mora da se llati seme repice.