paorpaor
Član
Treba li kom bocna kosa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliki je taj skok? Sta kazu ovde kod nas za cenu?Kakav skok repice na matifu
Ko da kosi?Jel kosi ko?
prosle nedelje vrtela se na 330-340e/t, a sad u petak odjednom je skocila na 370e.Ako bude nastavila sa skokom lagano moze dostici 400e+/tKoliki je taj skok? Sta kazu ovde kod nas za cenu?
Ta parcela nece dati ni 1000 kg. To je 28 jutara ali ima samo na krajevima repice. Celu sredinu mi je unistila voda i potpuno je propala/nestala.Cici, ti bolje znas?
Video sam tvoju repicu onu na ulazu u selo sa leve strane, dobra je
Ni kod nas nisu nesto repice, ako bude 3t/ha prosek bice ok.Kod nas je svako zrno niklo, mi smo sejali od 3.3kg/ha pa do 3.7kg/ha dosta je gusta i kao sibica je.Tu po meni nema roda ali videcemo, vaga ce da kazeKod nas nisu nesto dobre repice. Ima jedan deo atara gde bas dobro izgledaju ali nece biti neki dobar prosek.
Nije bila retka nego je bila sejana sa zitnom pa se uopste nije granala.
Ta parcela nece dati ni 1000 kg. To je 28 jutara ali ima samo na krajevima repice. Celu sredinu mi je unistila voda i potpuno je propala/nestala.