Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja hibrid i koja gustina setve i ako nije tajna koja je količina v.đubriva primenjena. Inače vrhunska, biće i više od 4.5t
Što pre pravi ugovor, ide to na 150eKod nas daju 315e/t sve me nekako vuče da odem napraviti ugovor dok je jos ta cijena......15e ce sigurno uzeti za troskove, a meni cistih 300e......sto mislite o tome?
Ispravak 23.5. Je bila 315e a u petak 26.5. Vec nude 325e.....
Sve će to biti pušiona bez barem 400 eura. Mislio sam da će ona izvuć, ali očito će biti ko i sa svime...Kod nas daju 315e/t sve me nekako vuče da odem napraviti ugovor dok je jos ta cijena......15e ce sigurno uzeti za troskove, a meni cistih 300e......sto mislite o tome?
Nadamo se da ce biti sve kako treba do kraja samo sto kazu kolege, cena 0Aco, ako ova tvoja bude dala ispod 4,5t/ha da je je*em onda
Lg ArhitektKoja hibrid i koja gustina setve i ako nije tajna koja je količina v.đubriva primenjena. Inače vrhunska, biće i više od 4.5t
To je uvek glavna stavka, ovaj mesec 43 litMislim da treba prvo pitati kolicinu padavina za eto ovaj mesec npr,mozes djubriti koliko hoces,bez vode nema proizvodnje.
A eto ja sam se nadao barem 400e......potpisao bi na tu cjenu, pa 2020g je bila 350e.....al je sve bilo puno jeftinijeSve će to biti pušiona bez barem 400 eura. Mislio sam da će ona izvuć, ali očito će biti ko i sa svime...
jeste u pravu si, prosle nedelje na matifu je pala na 388e/t a sad je 423e/t sto bi mi dobili 325e+pdvKod nas daju 315e/t sve me nekako vuče da odem napraviti ugovor dok je jos ta cijena......15e ce sigurno uzeti za troskove, a meni cistih 300e......sto mislite o tome?
Ispravka, 3.6kg/ha je isloLg Arhitekt
4.6 kg/ha
Jesen 3x16 200kg/ha
Prolece An 250kg/ha
I folijarna prihrana
Barem 400e.....sve ispod je tuga i jad.....Realno bi bilo bar 50 dinara, al od te ljubavi nema nista.
Kako stvari stoje nece biti ni 40dindziRealno bi bilo bar 50 dinara, al od te ljubavi nema nista.