paorpaor
Član
Treba 7 t/ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan kolega isto nije prskao sa insekticidom i kod njega su sve mahune zeleneTo ti je izostanak prskanja u cvatnji s insekticidom......
uopće ne mora značiti, ja dok sam ju sijao u full cvatnji sam išao pa bio isti đavoTo ti je izostanak prskanja u cvatnji s insekticidom......
Moze neka slika tih repica.Ono sto sam video na prezentaciji ispod 5t nema a ima dosta dosta ogleda sa 6t sigurnih.Dekalb kod njih je
Dimetoat je majka za to, samo steta sto vise ne moze da se nabavi a i skocila mu je cena.krasne su repice ali već se vide crvi u mahunama koje su formirane prije par dana tj poprimile su svoj konačni oblik mahuna..... šteta, očito nema ljeka protiv te napasti
Obicno oko 20 og juna treba biti za kosenje.Kad stiže repica za košenje ?Pre pšenice ,posle ,poklapa se ?Onako neki prosek.
Inače danas gledao jednu repicu skoro da nema mahuna,katastrofa, ne znam šta je čovek promašio.