Uljana repica 2022/2023

Ove godine videce se koji je najbolji fungicid u praksi, kod nas svaki drugi dan kisa ali bukvalno.

b151843f6dd73cb859395e3b9dab3d1d.jpg

49b35e16debacafc171eed3d21c4df12.jpg

RePicka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam neki ogled Pionirov, ali po meni Navigo je najjaci i LG isto ali deluje mi da Euralisove repice su stvorene za nas brdovit teren.

Kod nas na terenu pionir ubedljivo najbrže precvetao,sledi kws a LG najduže cvetao.Sad čekamo rezultate.
Jedan dio sam ostavio neprskan, ostalo je isao propulse +insekticid.....i gdje nije prskano krace je cvjetala, i muha je u njih polozila jaja i bilo je crvi, kad skinem latice od cvjeta.....sve ista sorta dkc

Jedan dio sam ostavio neprskan, ostalo je isao propulse +insekticid.....i gdje nije prskano krace je cvjetala, i muha je u njih polozila jaja i bilo je crvi, kad skinem latice od cvjeta.....sve ista sorta dkc
Kako si prskao kad su bile pcele?
Ja kad sam prskao u cvetu nista nisam ubacio od insekticida

krasne su repice ali već se vide crvi u mahunama koje su formirane prije par dana tj poprimile su svoj konačni oblik mahuna..... šteta, očito nema ljeka protiv te napasti

Kako si prskao kad su bile pcele?
Ja kad sam prskao u cvetu nista nisam ubacio od insekticida

Isao sam rano ujutro i bilo je ispod 10 stupnjeva....pa ih nije bilo

Pratio sam ih navecer, budu na cvijetu skoro do mraka, pa se nemoze ici......nekako je sigurnije otici rano ujutro......

Uglavnom, vidi se velika razlika gdje nisam prskao,sada mahune poprimaju oblik, i neke su pozutjele, jer se vjerojatno unutra razvijaju crvi......

Al pada cena na Matifu uf uf, jos malo ce biti 35din repica.

Nazad
Vrh