Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tek ce da bude ludilo i sa novim rodom35din cena repice proslogodisnji rod
koje ludilo
Obisao nakon prskanja repicu sa Sumialfom ma to kerin k...mozda da je jedan krepo od pet-sest na pupu.Za 5-6 dana Nurelle ide.
I kod mene isto prskano Fasakom juče danas bio da vidim,ništa nisam napravio da mi je neko prsko uslužno mislio bi da je prskao čistom vodom.Isto je i kod mene....isao sa karate zeonom.....ko da nisam nista napravio......200ml na ha......a preporuka 150ml.....sad ostaje da ga jos probam rjesiti sa sumialfa u duploj dozi kako pise Spajki
I kod mene isto prskano Fasakom juče danas bio da vidim,ništa nisam napravio da mi je neko prsko uslužno mislio bi da je prskao čistom vodom.
Odlično, odlično otporan, kao i na insekticide.Sad najavljuju jedan dan do minus 1......kako sjajnik reagira na niske temperature?
Nadji jedan ratarski usev koji trenutno nije sranjeТа репица по овом што овде читам је тешко срање од усева