Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel se odlučio da proda neko na zeleno? cena je ekstra ali čujem da neće pasti u skorije vreme...Imao sam pre dva dana ponudu 500eur+pdv.
Pala je sa 505e na 490eJel se odlučio da proda neko na zeleno? cena je ekstra ali čujem da neće pasti u skorije vreme...
Idealna faza za tretman fungicidom je 2/3 cvetanja. Svako ko kaže drugačije želi da u zadnjem prohodu insekticidnog tretmana proda i fungicid u paketu. Naravno ima efekta i na samom početku cvetanja ali najbolje je odvojiti zadnji tretman sjajnika i fungicid ukoliko može. Pod uslovom da ima klirensa i da se ne lomi repica u 2/3 do punog cvetanja.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Hocete na ovaj nacin zasiti mahune od licinki kupusne muhe? Koliko naplaćuju usluzno prskanje na ovaj nacin.Nije ovo moja prskalica, uslužno mi radi.
Slazem se kod nas je navala kupusne zadnje 3 godine. Ja sam odustao od uljane, s prinosa od 5 tona pali smo na prinos od 2.8 tone radi kupusne muhe i odustali. E sad jel bi samohodnu rjesila stvar pitanje je.Spajki jel ti imas ovog pauka? Dok ne budem imao ovakvu spravicu, ne sejem repicu, kod nas je bila dobra do pred kraj i onda je rasturila muva kupusne mahune, a ja ne mogu da udjem u nju da je prskam
Ja ovo prskanje vraćam mojom uslugom vršidbe pšenice/ječma a inače znam da je cena 25 eur + pdv/ha.Hocete na ovaj nacin zasiti mahune od licinki kupusne muhe? Koliko naplaćuju usluzno prskanje na ovaj nacin.
To uopce nije puno, a jel moras 1 ili 2 u tretman protiv kupusne muhe? Pretpostavljam da su grane 27 m barem?Ja ovo prskanje vraćam mojom uslugom vršidbe pšenice/ječma a inače znam da je cena 25 eur + pdv/ha.
Ovo ako ne legne i ne bude kupusne muhe, ako ti je i 10 posto losija u njivi ispod 5 tona nece bitiAniston,dobro naliva a i odgovara joj ovo vreme.