Srdjan Žorž
Član
Im pipe svuda ja cu sutra da prskam ima ih vise od 1 na 5 biljaka.Evo kod nas MK poceo da prska repicu protiv pipe. Videli 2 pipe na parceli od 100ha,a i da im radnici ne sede u krugu.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Im pipe svuda ja cu sutra da prskam ima ih vise od 1 na 5 biljaka.Evo kod nas MK poceo da prska repicu protiv pipe. Videli 2 pipe na parceli od 100ha,a i da im radnici ne sede u krugu.
Javljaju opet mraz za 2-3 dana. Mislis da je insekticid sad neophodan?Im pipe svuda ja cu sutra da prskam ima ih vise od 1 na 5 biljaka.
Dok dodje do zahladjenja polozice jaja a posle je tesko suzbiti larve.Javljaju opet mraz za 2-3 dana. Mislis da je insekticid sad neophodan?
Kad je mokra zemlja pipa miruje a dolazi hladni dani i to ce insekte ponistiti najbolje je posle ovih ledenih dana.Dok dodje do zahladjenja polozice jaja a posle je tesko suzbiti larve.
Da nema neko salse za 3 hektara da mu ostalo ,sve pakovanja za 20hektara.
kolega ovo je neka nova metoda merenja
Bas je gusta, koja je norma setve.