Shale evo pa uporedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
- - - - - - - - - -
Shale,
Pomogo bih, ali ne znam kako. Mož' bit' da su ulja ista, a ko bi ga znao (gledajte pre svega specifikacije).
Ili je neko od njih nova serija, ili su pravljena u drugim pogonima (mada je Valvoline za Evropu centralizovao proizvodnju), državama ... kontinentima.
Dobrodošli u svet velikih (i totalnog zahebavanja malih). Jedini razlog što ne kupiti ulje od mejdžorsa po default-u (kod teretnog programa i nisu tako skupi, kao inače).
Najbolje da se obratite uvozniku (trebalo bi da piše na kanti, na deklaraciji) ... ako nema deklaracije, već ste u problemu ...
Na benziskoj pumpi uzmes formular i karticu. Formular popunis, prilozis uverenje o aktivnom statusu i to posaljes. Nakon nekog vremena oni aktiviraju karticu.Heh, pa ovaj Nisotec malo skuplji nego nego ono pijacno ulje iz dvolitre od kole. Koji je uslov za dobijanje te agro kartice?
Kolega sipaj mono 50,nemoj da se igras. Drugar je pre neki dan radio menjac na 1221 kostao ga 1000 eura. Njemu je otisao jesenas semening na kardanu i dolivao je 10-30w. Mozda nije do ulja,ali da crkne taj menjac na 1500 sati?
Imam još jedno pitanje za Vas gospodine Stalker, kad bi se dvoumio izmešu Texaco Ursa Premium TD 15w40 i Valvolin Premium Blue 7800 15w40, koje je po vama kvalitetnije ulje?
@Stalker
Na koliko sati mi preporucijete da menjam nisotek 15w40 super long u 533, 539 i 558?
Danas sam uzeo optima maxima 15-40.Iskreno nikad nisam menjao proizvodjaca sto se motornog ulja tice,menjam na 100 sati i tako vec to ide bez problema.Sigurno ima dosta boljih-skupljih ali ja sam skroz zadovoljan Optima uljima.
Kod nas ima ovog ulja na dve pumpe. Na jednoj je bilo dve kante (ja kupio jednu) a drugoj 6. Kažu da će dobijati.
- - - - - - - - - -
Mislim na Nisotek
Ja sam uzeo tri kante 15-40 super long u Zitistu na pumpi.Litar izadao 205 dinara.Za MTZ i IMT vise nego odlicno ulje.E dali je dobro za nove i sofisticirane traktore to?????