Zamolio bih Stalkera za mali osvrt na Dinara oil ulja konkretno 15-40 piše tamo na sajtu da zadovolja sve te specifikacije ali me interesuje s obzirom da su prilično mala firma da li drže do kvaliteta i standarda i kakva su ima bazna ulja,proverena ne ..itd.
A kako da išta znam o tome?
U principu oni mogu da postignu kvalitet koji odgovara API ili ACEA specifikacijama koje navode, ali pitanje je da li je kvalitet ustaljen, jedno je to tvrditi (samo na osnovu formulacije, ili bolje rečeno (osnovnog) paketa aditiva) a drugo je imati nezavisnu proveru ili još bolje zvanično ispunjenje standarda.
Novije ACEA standarde manje (i srednje) firme ne mogu lako da ispune, bar ne po ATIEL preporukama.
Proizvodnja maziva (konkretno ulja) je u današnje vreme, prilično jednostavna, ali to ne znači da su sva ulja ista (čak i ako koriste isti paket aditiva).
Osim toga, sumnjam da male firme mogu da sprovedu potpunu kontrolu (ulaznu, procesnu i završnu) po svim parametrima, pa ostaje da takva ulja mogu biti dobra kupovina ali ipak treba biti i oprezan. U vreme kada veliki i renomirani proizvođači (naročito za teretni program) imaju relativno niske cene, isplativost daljih 20 ili 30% je jako sumnjiva.
No, za starije mašine može biti i solidan izbor, naročito ako se ne koristi mnogo u toku godine (pa nije ni ispunjen maksimum od 200 ili 250 rh).
Kod srednje generacije bar uzeti značajno veće specifikacije (i dobro razmisliti, vredi li štedeti na ulju, mazivu), dok bih kod mašina koje su stare manje od 10 god. bio JAKO oprezan (makar).
Moram da napomenem da NEMAM konkretne informacije pa situacija može biti i značajno bolja/lošija od ovoga što sam napisao.
- - - - - - - - - -
Shale,
Pomogo bih, ali ne znam kako. Mož' bit' da su ulja ista, a ko bi ga znao (gledajte pre svega specifikacije).
Ili je neko od njih nova serija, ili su pravljena u drugim pogonima (mada je Valvoline za Evropu centralizovao proizvodnju), državama ... kontinentima.
Dobrodošli u svet velikih (i totalnog zahebavanja malih). Jedini razlog što ne kupiti ulje od mejdžorsa po default-u (kod teretnog programa i nisu tako skupi, kao inače).
Najbolje da se obratite uvozniku (trebalo bi da piše na kanti, na deklaraciji) ... ako nema deklaracije, već ste u problemu ...
- - - - - - - - - -
Evo komplet sva ulja i sva pakovanja koji su na popustu,sa cenama.Ja sam danas uzeo Favorit 15W-40.
Uz popust (40%, nije uopšte malo), cene su zaista povoljne (skoro (pa) smešne).
Osim za S3 zahteve (IMT i uopšte traktori konstrukciono pre devedesetih prošlog veka) Favorit ili Super Long OBAVEZNO. Čak bi trebao biti prvi izbor (čak iako je "previše" dobar za mašinu) biti Favorit (ipak klasu bolji), a čak i za stare mašine ne bih uzeo Super SAE 30, jer je Super Long tek neznatno skuplji (taman na toliko ga možete više menjati, npr. 250rh umesto 200rh, ali ne više od toga). Tako dođete na istu cenu a tokom celog perioda eksploatacije (servisnog intervala) imaćete bolju zaštitu motora, naročito kod teških radova. Preporučujem! (Favorit i Super Long)
- - - - - - - - - -
Nisotec super long 15w40 kosta sa popustom 2050 din za 10lit. Sad uzeto na pumpi u Grockoj (valjda nisam pogresio za imt 539) Nisotec favorit nema u kanti od 10lit. samo od 20 lit.Ako nekom treba iz okoline da zna.
Niste pogrešili!! Možda bi Favorit bilo preplaćeno ulje (pored Sup. Long) ali ovo vredi mnogo više nego što je razlika u odnosu na SAE 30.
- - - - - - - - - -
@stalker
Pa nešto sam i ja pokupio... Ako ništa, bar API specifikaciju znam da poredjam po abecedi
Aco, ta cena je ispod svake cene.
Moram i ja nabaviti tu Agro karticu jer mislim da nema kompanije koja daje ulja u tom kvalitetu tako povoljno.
Ma, jasno je da je bio (samo) lapsus (tj. navika, jer uglavnom su Long Life nazivi, raznoraznih proizvođača i proizvoda).
Ne sumnjam da dosta znate o mazivima, samo sam hteo da ne zbunimo druge (zahvaliću se kad i Vi mene budete ispravili, ljudski je grešiti i ne ljutiti se zbog toga).
Sa vašim zaključkom se slažem u potpunosti.