Srdjan Žorž
Član
Zamenuta sva ulja i sve je kupljeno kako je kolega Stalker preporucio, a ulja su kupljena u Nis petrolu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel bilo reci o Ravanol uljima?
Zna li neko tacno sta znaci oznaka api gl 4 i api gl 5. Na original ulju za dzon dira stoji api gl4. a kod mene u prirucniku pise da se sipa api gl 5. koga god pitam svi sipaju taj hy gard a on je api gl 4. jel se to standard promenio pa sto je nekada bilo gl5 sad gl4 postalo.
Milane dok se clan Stalker ne javi da napomenem da sam menjao i sipao nisovo,ok je-a ti odluci dalje sta ces...pozdrav!Pitanje za Stalkera, koje je ulje bolje sipati u menjac Belorusa 1025 Prista SHPD 20w50 ili Nis agro univerzal 15w40?
Jel si sipao 15w40 ili 20w50?
Serviseri iz Agropanonke preporucuju 20w50 pa sam u nedoumici sta da sipam.
Stalker, jedno pitanje. Trebao bih sipati ulje u reduktor pumpe za zaljevanje, u pitanju je Morava 11 traktorska pumpa, u njenom fabrickom uputsvu stoji da se koristi reduktol 70 ili cirkol 80. Posto takva ulja ne mogu naci, zanima sta je njihova zamjena?