Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se. Dojadilo mi vise da kupujem ulja na manju kolicinu i sutiram kante po dvoristu. Em placam vise, em kad kupim Modricu(kanta 10l i 20l), ispod cepa nema folija, pa je lutrija da li sam dobio original ili fals.Dobro ste uradili. Cena je o.k. (za firme je na bure baš toliko, oko 2,5€ ... za veće količine i dugogodišnje kupce i nešto manje).
Pumpa ili da se podigne na postolje (da stoji horizontalno) kada i obična slavina rešava problem.
I meni na 82 trosi Nisovo 15-40.pre toga na lukoil nije imao toliku potrosnju.Nisotec Univerzal 15w40 katastrofa dobili ga na nekoj akciji u Nis-u uz agrokarticu , posle 100 sati traktor ga svukao do pola, pre toga sipan Bison Hyperflow potrosi ga do pola na 250 sati na koliko ga i menjam. Izgleda da mnogo isparava! Dobice Bison opet i ne menjam ga. Inace osim tanjiranja i plitkog gruberisanja nije bilo velikih opterecenja, transport u zetvi, kosenje trave setva i to je to.
Stalker jel može u kratkim crtama karakteristike Agip Sigma E7 15w40 ulja,nudi mi se povoljno planiram da ga uzmem, na koliko je interval zamene,i izvinjavam se ako je bilo već reči o ovome.
Sve zavisi i od samog ulja. Koliko vidim, sinteticka ulja imaju dosta duzi radni vek od mineralnih, a opet i mineralna imaju razlicite karakteristike.Na koliko rs menjate ulja tipa 15-40 u motoru traktora ?
Dosao na red remont menjaca i naravno zamena ulja. Sad se tu postavlja pitanje koje ulje staviti? Pre sam sipao sae 90 a sad vidim ulja sae 80w-90 i 85w-90. Ima li kakve razlike izmedju tih ulja?
Najradije bih kupio Mobil jer me izadje kao i Modrica jer dobijam i popust prilikom kupovine, a jos i neplacam PDV.