Montoya ako ti kažem,moram te ubiti. Slobo nije ta cena.Povoljnije je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I da dodam (iz potpisa): "(E moja) Srbijo, zemljo jajara!"Kakva prevara!!!
Mesas sintetiku i polusintetiku, u istom automobilu,koji si ti genijeeene nije trgovac lopuza,prerađeno ulje košta 10din lit.rafinerija ga otkupi i preradi,a da ga narod ne kupuje trgovac nebi ga ni naručio.ja u moja kola koristim a radeo sam ful generalku posle 10g ceđeno ulje svakakve gradacije i svakakvo ulje sae 30 15w40 20w50 mineralno sintetičko i nikad ulje motorno nekupujem samo filter
- - - - - - - - - -
još nešto sad je mobil ulje nula a i elf po meni je odlično dinara ulje rusko odličan viskozitet i drzi pritisak na traktor,al ga nešto neviđam po rafovi
A zasto bi motor kad podjem na put izbacio ulje?neznam dal su 500e zavas male pare,nisam ja za nobelovu nego vi neznate i nesmete takvo ulje da stsvite u motor.npr pođeš na put motor izbaci ulje na min.ostane ,sipao si 15w40,kastrol,na prvu benz.pumpu nema kastrol al ima galax20w40,šta neće dosipate će pustite da zariba motor,mislim malo ,,ala se ovde pišu gluposti,,