Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stavio sam manometar umesto ampule za ulje i zasada ima odlican pritisak ulja s obzirom na 4000sati, kada je ladan 2bara na ler gasu, 3.5bara na 1500obrtaja odnosno kada je vruc oko 1,5bar na leru, 3 bara na 1500 obrta.Pozdrav svima
Pre jedno mesec dana zamenio sam ulje u imt542.Posle zamene ulja desava mi se da pali lampicu za ulje na ler gasu kada obavlja teze poslove konkretno kosenje sa rotacionom kosacicom.Pre toga nisam imao problema sa pritiskom ulja.Ulje je Optima Modrica SAE30 nove crne kante.Pa se pitam da li je do motora ili do ulja?Mislim da optimina ulja nisu losa pa sam zato i izabrao to ulje.
Ne znam dal je neko pisao,ali kakvo je OMV ulje? Koje ima da se kupi na njihovim pumpama. Tacnije OMV 15w40 Truck power,tako nesto...[/QUOTE
Kupio sam jednom burence za probu(oko55L),nista narocito po mom misljenju,kao i svako mineralno ulje.
Kakvi su po kvalitetu Hengst filteri, da li je neko dolazio u susret s njima? Kako ste zadovoljni njima i kako su se pokazali u radu?
Ne znam dal je neko pisao,ali kakvo je OMV ulje? Koje ima da se kupi na njihovim pumpama. Tacnije OMV 15w40 Truck power,tako nesto...[/QUOTE
Kupio sam jednom burence za probu(oko55L),nista narocito po mom misljenju,kao i svako mineralno ulje.
Otprilike.
Moglo bi se reći i drugačije: solidno ulje, prosek svoje klase.
- - - - - - - - - -
Stavio sam manometar umesto ampule za ulje i zasada ima odlican pritisak ulja s obzirom na 4000sati, kada je ladan 2bara na ler gasu, 3.5bara na 1500obrtaja odnosno kada je vruc oko 1,5bar na leru, 3 bara na 1500 obrta.
Precizniji merni instrument i drugačiji rezultati.
Ništa strašno, dešava se i u svetu (vrhunske) nauke.
Ugradili smo 7 hengstovih na kombajn za repu, pa cemo videti kako ce se pokazati posle sezone.
Da li moze ovo ulje da se sipa u imt 539 Mobil super 1000x1 dizel 15w-40,ACEA A3/B3, MB229:1 VW501 01 /505 00, API CF,multigrade motor oil,hvala unapred.
A da li za IMT traktor moze i Mobil delvac MX 15w-40 ili je bolje Mobil Delvac Super 1400 15W-40
Može i MOBIL DELVAC MX 15W-40 ali je verovatno skuplje.
Ja već par godina koristim Modričino Maxima Turbo 15w-40 u Rakovici 65 staroj 26 godina (još nije rađena generalka) i mogu Vam reći da manje troši ulja nego kad sipam SAE-30 S-3 ulje.