moj drug iso na predavanja u nis radi posla sad radi na nisu poco pre 1 i po mes uglavnom na predavanju neki glavonja tamo im rekao da samo 4 fabrike prave bazu za ulje a ostalo ko kakve aditive mece tako da su jako slicna ulja kod nas nisotek ina modrica
znaci sta god sipao isti antrak
"Glavonja" je previše uprostio stvari. Nije daleko od istine ali taman da stvara mit(ove).
Nisu daleko po kvalitetu: nisotek, ina i modriča. Što jest' jest' (zavisno od serije i konketnog ulja može biti nešto razlike i ostenije ali u proseku je tvrdnja O.K.).
Glavna primedba je na tvrdnju: "samo 4 fabrike prave bazu za ulje".
E to već - NIJE!
Ima više DESETINA proizvođača baznih ulja. U okolini su tu: Modriča (veliki evropski proizvođač HC i sintetičkih (III bazne grupe) ulja), MOL ... Mogul u Češkoj a u Italiji su tu pre svega Petronas i Mobil (Chevron se povukao) ... itd. Čak i NiS ima (ozbiljne) planove da proizvodi preko 100 hiljada tona baznih ulja u NS rafineriji.
Tačno je da (na primer) postoji svega 5-6 tehnologija za proizvodnju HC i/ili sintetičkih baznih ulja (najpoznatije: Chevron-Lumnis, Mobil, Shell ... GTL (za sada samo Shell-ovo postrojenje) ...) a sa modifikacijama tek desetak (tehnološki sličnih).
Ispunjenje specifičnih odobrenja i standarda čini razliku među uljima malom. Ipak, nije isto ispuniti zahteve ili ih premašiti. Osim toga, iako standardi propisuju i ponašanje nakon određenog vremena rada oni nisu tako striktni kao za nova ulja, pa tu može biti (i osetnih) razlika.
Sve u svemu: kupiti ulje od renomiranog proizvođača i greške nema. Uvek može i bolje ili isplatljivije te stoga i uopšte diskusije o tome.
O Dinara uljima se ne bih izjašnjavao, ne znam previše o njima. Ne ulivaju poverenje (na osnovu svega) ali ne bih ništa negativno tvrdio (za sada). Inače, ono ulje za lance testera im stvarno nije dobro, tast koristi i u odnosu na Modriču, Nisotec ili FAM je zaista lošije ... teško bilo šta tvrdim bez analiza ali "vidi se", zaista.
Nije isključeno da za poznatog kupca prave i bolja ulja što je čest slučaj kod manjih firmi.
To bi značilo (ako je tako) da znaju i bolje ali im je takva ulja teško prodati na tržištu.
No već sam počeo sa "hipotezama" pa je vreme i da stanem.
Inače prošli put sam odužio jer smo već apsolvirali da u IMT ide 80W (Traktol) ili 10W-30 a nastavak je bio u vezi diferencijala, gde je rečeno SAE 90 ali nije bilo dovoljno (pa sam malo "davio").
Moglo je i u jednoj rečenici: ne valja SAE 140 zbog većih otpora u diferencijalu.
(možda je nekome i koristilo, nadam se)