kolege jer neko koristio,cuo za liqui moly 15w-40,touring hightech,super shpd,e7?za traktor i kombajn mi treba,kakav je kvalitet?moj majstor ga hvalio,on najvise radi sa automobilima,pa tamo koristi neka ulja od liquid moli,zavisi od vozila.poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А ја знам за случај да је неки тамо "Фотон" јесенас помеш'о моторно уље и уље хидрауличног волана.A znam za slucaj da je Arma 110 pomesala hidraulicno i motorno ulje.
Tu nisam ni ja 100%, medjutim negde sam pronasao da za svaku specifikaciju se placa registracija pa stoga proizvodjaci da bi ustedeli urade specifikaciju za najvisu eventualno za dve. Meni na Mabanol pise acea e5/e7 a imao sam Shell gde je pisalo e3/e5/e7.Također sam amater u tom području, ali se skoro u potpunosti slažem s tobom bojceticu.
Jedino nisam siguran zadovoljavaju li ulja više acea specifikacije sve prethodne, jer na nekima piše od koje do koje.