Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam, za ulja sam laik. Nasuto je letos Pemco Hydro HV Iso 68, nisam istraživao niti se mešao u odluku koje ulje će biti nasuto Znaš već kako to u Sremu idePavle zar nije bolji izbor neko UTTO ulje za taj traktor?
Bojčetiću to hoćeš da sipaš u Armu?
U menjac moze bilo koje, u motor ne ide utto.Meni su serviseri rekli da sipam ili utto ili stou, koje nađem.. E sad koliko to je merodavno što su oni rekli...
Pa da, I pričamo o menjaču, bar su matić I bojčetiću pričali o menjačimaa ja se samo nadovezao..U menjac moze bilo koje, u motor ne ide utto.
Ponavljam, meni su rekli da može i utto, ja i sipam utto.. Jer mi je to na dohvat ruke za nabaviti.. Prikolica mi jedna pravila problem, gubio sam ulje, do sad sam zduvao bar 30l u do sipanje za par godina...Au, dugujem vam izvinjenje! U kineza ide STOU u menjač, hidrauliku, dif i kočnice. A u motor ide SHPD ulje. Prezupčio sam.... Izvinjavam se, mlogo se izvinjavam!
Мени је та марка уља нешто што се користи "за прву помоћ", да доспеш у случају ванредне ситуације. Некако ми је њихова ниска цена говорила која је то класа уља.Ima li neko iskustvo sa Exol Stou 10w30 uljem ili uopste sa Exol brendom?
A koristiš ga i kada su ti zupčaste pumpe hidraulike napolju, van menjača, na razvodu motora. Tačnije, u slučaju da semering pumpe propusti ulje, dobro bi bilo da propusti stou ulje a ne utto. Tako da u pravu si ti, ali šta ako....Stou koristis kada neces da kupujes dva razlicita ulja. Po meni je bolje koristiti namensko ulje za menjac, hidrauliku i kocnice, dakle utto, i motorno ulje u motoru. Po nekoj logici bi trebalo i da je jeftinije utto, jer ne mora da ispunjava specifikaciju i za motorno ulje.