Ugradnja hidro volana

Kolega koje je godiste ta 552,one bi trebale da imaju na prednjem mostu predvidjeno mesto.
treba samo probusiti rupe i urezati loze.
 
I sto ste skidali stub na zemlju,ako je zbog ugradnje volana onda niste morali a ako je zbog nekog drugog razloga onda ok.
 
Pukla je osovina unutra.Pa smo izvadili celu i sve iznutra pobacali.Dole zatvorili rupu i zavarili u krug.Tako da je bukvalno samo osovina do orbitrola ostala.I ventil blokade iz kojeg je sve povadjeno i tu spojen povrat od orbitrola.Posto blokada nema na tom traktoru funkciju uopste.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
 
Nije pumpa sigurno. Bice da je ostao zaglavljen ventil na cilindru. Treba rastaviti onaj deo cilindra gde dobija komandu.
 
Juče sam uzeo jedan kod ukrsinaca u NS eno ore čovek ceo dan, baš sam ga zvao
100e košta on
Klip od rusa 35e
U šumi je iskrivio klip, a orbitrol mu curi, i propušta u levo

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
 
Mića je stari, iskusan hidrauličar, i pouzdan je. Nisam imao problema sa kvalitetom njegovih hidrauličnih komponenti.
On ti može napraviti i cilindar.
Što se tiče aksijalnih kuglastih zglobova, svi noviji traktori imaju takve krajnje spone fabrički, pa vidi od kog ti najviše odgovara i kupi kao rezervni deo.
Kasnije, ćeš tako jednostavnije menjati taj deo kada dotraje.


Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
 
Mislim da je na donjoj granici nosivosti, ali dok ne vidiš/opipaš neznaš.
Cena je odlična, i ako je lepo dimenzionisano mogao bi biti elegantan izbor.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
 
Pa to cena, neke bas traktorske su 30e... nego nesto razmisljam, imam dve spone od kamiona velike zastave, ostalo od prednje osovine kada sam pravio prikolicu za bale, da ih malo preradim da budu aksijalne :ideja:::novac::::000:::osmeh: .
 
Uzmes od zetora , original su skupi ali Poljske proizvodnje i nisu, sa jedne strane ti je M20 x 1,5mm navoj , a sa druge M18 x1,5mm navoj.

kataloski broj 7211 3703 , postoji samo jedna , za obje strane ista , desni navoji

 
Poslednja izmena:
Pa to cena, neke bas traktorske su 30e... nego nesto razmisljam, imam dve spone od kamiona velike zastave, ostalo od prednje osovine kada sam pravio prikolicu za bale, da ih malo preradim da budu aksijalne :ideja:::novac::::000:::osmeh: .
Kolega, zabeležite negde gde ste šta uzeli. Spremam se za isti posao. Otprilike mi je sve jasno, samo još klip da se reši.
Skoro sam se čuo sa jednim dečkom što je radio volan na isti princip i on je klip radio u Valjevu u Metal hidrauliku. Uradili mu kako je on hteo i samo klip ga koštao 75e. Videću sada jedan dan oko ovih praznika i ja da odem do njih da vidim kakvo je stanje.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
 
Imam neke ideje, sada je trap rasiren za jednu rupu, da ga vratim na staro al ida se napravi distancer za toliko na felni, pa da se ramena rukavca iskrenu u polje kao na rakovici, i da se jos vise poveca ajnslag :ideja: .... samo bi rukavci trpeli malo vece opterecenje jer bi tocak bio na prepustu.....

 
Kod nas je od prvog dana raširen za jednu rupu. I po dve rupe sa obe strane su razbušene za deblje šrafove, tako da tu nema mrdanja.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh