Ja sam radio servo sebi na IMT539 i komšiji na MF155. Uspjelo je oba puta a sve he stavljano polovno. Kod ugradnje na 539 nije bilo problema, orbitrol je od viljuškara, pumpa od Mercedes 123, klip ne znam od čega je, crijeva napravljena nova sa prelazima. Kad sam radio komšiji na Massey imao sam problem sa orbitrolom, prodavac nam podvalio poptuno neispravan, uzet na riječ jer je bio poznat i cijenjen član ovog foruma, toliko je bio rasturen da nije mogao ni da se servisira a nosio sam ga u specijalizovanu firmu koja se bavi hidraulikom. Posle sam našao drugi od Zmaj kombajna (išao lično po njega), pumpa je isto od Zmaj kombajna a klip je uzet nov, univerzalni za volan. Mene je ugradnja izašla 150 evra čini mi se sa sve crijevima (orbitrol je bio 50 evra, klip 50 evra, pumpa 10 evra...tako nešto), komšiju je izašlo 250 evra zbog prevare sa orbitrolom. Rad sa polovnim dijelovima može da izađe jeftiniji dosta no tu je ozbiljan rizik od podvale. Klip i pumpa nisu rizični posebno, velika je ponuda a ni cijene nisu visoke no orbitrol je druga priča. Nema ih mnogo polovnih u ponudi a skupi su, jako je teško provjeriti u kakvom je stanju dok se ne ugradi u sistem i proba u radu tako da je idealan za podvalu.