daner
Član
Pretpostavljam da je to problem do orbitrola.
Sent from my Mate 50 Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sastavi sam , malo je gabaritno veci , moze se na ebayu naci jeftino nov nekoristenih ili koristenih cetop 3 proporcionalnih ventila , sa postarinom i ispod 150E , kompenzator pritiska da protok bude konstantan mora nov nema na ebayu ili jako skupo, postarinom iz poljske i PDV 274E , bez PDV za srbiju dosta jeftinije , treba jos ploca za 2x cetop3 na koju se montira sa rasteretnim ventilom unutra ili rasteretni ventil cetop 3 ili regulacioni ventil cetop 3 i 4/3 cetop ventil vecinu moze povoljno da se nadje na ebayu europa , ako se nadje povoljno dodje 50% cijene koje baraki prodaje.I samo 1000eur kosta.
Drugari ce poceti proizvodnju brushless motora za navigaciju i u Srbiji ce biti oko 400-500e
Ne volim te ventile, zaglupi li windows,elektronika itd ... da ti namota traktor da se skasis negde, ovako ja zaustavim volan rukama.
Izgleda to lepse ali neka hvala.
Hteo sam ja praviti da ubacim jos jedan orbitrol napred i na njega motor ali dobijem isto tu varijantu da nemam kontrolu za nedaj boze i ne mogu ga mehanicki zaustaviti.
Broj lifama nema niko da direktno porucim?
Sent from my Mate 50 Pro
To ti je smece , sta nisi uzeo danfoss dodje nov oko 200E.Narucio prvapetoletka orbitrol,e sad videcemo , nasao stare zalihe.
Sent from my Mate 50 Pro