AcA OPEL
Član
Mene zanima da li bi ta elektro servo pumpa mogla da se iskoristi za prednju hidrauliku? Da tera dva hidro cilindra i da mogu da podignu 700-800 kg. To me sad kopka, a nisam strucan za hidrauliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam za servo pumpuMene zanima da li bi ta elektro servo pumpa mogla da se iskoristi za prednju hidrauliku? Da tera dva hidro cilindra i da mogu da podignu 700-800 kg. To me sad kopka, a nisam strucan za hidrauliku.
Navodno se samo okrene smer krilaca. Nama je čovek koji nam je radio i creva okrenuo smer na pumpi kada smo radili volan na 558. Petoletkina pumpa je u pitanju. Trebalo bi da imam negde i slike, mada sam stavljao i ovde u temi.Jos jedno pitanje kakva je procedura da se zameni smer na zf krilnoj pumpi??
Na njima radi kratko, par minuta, pitanje je dal bi mogla non stop ceo danNe znam za servo pumpu
Ali na malim kamionima i kombijima sa utovarnom rampom je elektro hidro pumpa sa sve rezervoarom na 12v pravi pritisak 200bar ona može sigurno!!!!!!
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Koliko je bari i protoka ta pumpa? jel moze lepo da se mota i na ispod 600 obrtaja motora??Navodno se samo okrene smer krilaca. Nama je čovek koji nam je radio i creva okrenuo smer na pumpi kada smo radili volan na 558. Petoletkina pumpa je u pitanju. Trebalo bi da imam negde i slike, mada sam stavljao i ovde u temi.
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Za prednji hodraulik?Na njima radi kratko, par minuta, pitanje je dal bi mogla non stop ceo dan
Ja za hidraulik predlažem od hidro rampe 12v sa sve rezervoarom i elektro razvodnikomOnda ne razumem zasto si napisao - one za volan i sluze