Hydrosila!
To je dosta slaba i pumpa loseg kvaliteta...meni je jedna nova bila bez pritiska,a druga na prvo motanje pukla...ali posto napred nema neke tezina,tj traktor bez prednje vuce,verovatno radi posao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hydrosila!
ugradio sam hidro volan na traktor ltz 55 ,orbitrol klip crijeva sve novo, ulje novo i dvije pupme mijenjo isto se ponasa,kad mijenjam smjer motanja nesto zapinje ,i kad ide pravo pa hocu lijevo il desno prvo zapne ,bas ruzono,nisam zadovoljan kolko sam ulozio,dal ko zna do cega je
da zapne kad krene onda ide lakokad mijenjam smjer tad zapne,nov je i orbitrolAko sam te dobro shvatio u pocetku zapne kada krenes da motas pa posle ide ok, dok opet ne krenes da motas u drugu stranu. Po mom misljenju problem je u orbitrolu.
danas sam opet radio s traktorom i volan radi bolje lakse mota i nekad malo zapne, jel moguce da to treba malo da odradi da legne sve na svoje mjesto i da bude ok,jer sve je novo,a crijeva od orbitrola do klipa sam nastavljo iz dva dela jer sto sam kupio nova bila su kratka ,do pumpe nije jer dvije sam mijenjo isto se ponasaSlaba pumpa ili su creva malog promera pa klip nije dovoljno brzo napojen uljem.
Tom je zvezda potrošena. Možeš ga skoro pa baciti. Radio bi on jedva nekako kada bi se predihtovao ali ostaje problem što propušta ulje pa ako ti ne daj bože stane negde traktor, nećeš moći da ga upravljaš ako te neko bude šlepao.
Da nije orbitrol marke Lifam?